Stranci (Strangers) — nova britanska kriminalistička serija na Pickboxu – serijala.com
Trenutno čitaš
Stranci (Strangers) — nova britanska kriminalistička serija na Pickboxu

Stranci (Strangers) — nova britanska kriminalistička serija na Pickboxu

Britanska kriminalistička serija “Stranci” (Strangers) stigla je na Pickbox NOW! Ne propustite premijeru ove kriminalističke serije koja dolazi od producenata serije The Missing, Harryja i Jacka Williamsa koji su pisali i scenarij.

IZVRSNA GLUMAČKA POSTAVA

U glavnim ulogama nalaze se popularni britanski glumac John Simm (Dr. Who, 24 Hour Party People) i nagrađivani kineski glumac Anthony Wong kojem je ovo prva uloga na engleskom jeziku. U ostalim ulogama nalaze se Dervla Kirwan, Emilia Fox, Katie Leung i Tom Wu.

DALEK PUT DO ISTINE

John Simm sveučilišni je profesor Jonah Mulray čiji se život preokrene kad sazna da je njegova žena Megan, visoko pozicionirana međunarodna razvojna radnica, poginula u prometnoj nesreći na planinskom putu nadomak Hong Konga. Jonah sjeda u avion za Hong Kong i kreće identificirati tijelo. Sam u potpuno novoj i nepoznatoj okolini, okružen lokalnim policajcima koji previše rade za premalo novca, Jonah otkrije da nesreća nije nimalo ono što se čini. Megan je vodila opasan dvostruki život zbog kojeg se uplela u zlokobne poslovne spletke. Mreža zavjera širi se i produbljuje sa svakim novim dokazom koji upućuje na ubojstvo.

Premijeru britanske kriminalističke serije “Stranci” (Strangers) gledajte na Pickbo NOW!

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861