CBS proširio narudžbu B Positive na osamnaest epizoda – serijala.com
Trenutno čitaš
CBS proširio narudžbu B Positive na osamnaest epizoda

CBS proširio narudžbu B Positive na osamnaest epizoda

Poprilično siromašna televizijska jesen rezultirala je relativno siromašnom ponudom. CBS je tako imao samo jedan original pripremljen za jesen — B Positive — kojemu je nedavno proširio narudžbu epizoda prve sezone s trinaest na osamnaest epizoda.

Naručivanje dodatnih pet epizoda dolazi nakon pet emitiranih nastavaka koji nisu baš ostavili veliki utisak po pitanju gledanosti, no CBS joj je ipak progledao kroz prste. Iduća epizoda dolazi tek iduće godine, preciznije 7. siječnja.

U središtu još jednog sitcoma Chucka Lorreja je Thomas Middleditch (Silicon Valley) kao Drew, terapeut koji u prvim minutama serije otkriva da mu otkazuju bubrezi te mu je pod hitno potreban donor. Kad ga svi iz bliže okoline otkače, Drew se za pomoć okreće Gini (Annaleigh Ashford, Masters of Sex), nepouzdanoj i raskalašenoj prijateljici iz srednje koja mu bez puno razmišljanja pristaje donirati bubreg.

Kad svemu pridodamo i da Kether Donohue (You’re the Worst) ima primjetnu, ali ipak nedovoljnu količinu screentimea, nevjerojatno je koliko odabir mreže i autora može humorističnu seriju s iskusnim smiješnim glumcima učiniti tako dosadnjikavom, a na trenutke i iritantnom. No, nakon pet epizoda će vam možda mrvicu prirasti srcu. Ali samo mrvicu.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861