The CW se širi na nedjelju, zadnje poglavlje Jane The Virgin tek sljedeće godine – serijala.com
Trenutno čitaš
The CW se širi na nedjelju, zadnje poglavlje Jane The Virgin tek sljedeće godine

The CW se širi na nedjelju, zadnje poglavlje Jane The Virgin tek sljedeće godine

Deset godina kasnije, The CW vraća udarne termine nedjeljom u svoje vlasništvo proširujući svoj novi jesenski program na dodatni dan. Termin su preuzeli Supergirl i nedavno naručeni Charmed koji je svoju posljednju epizodu emitirao prije točno 12 godina, dok će nadolazeći reboot uključivati tri nove glavne junakinje i nove glumice.

Arrow će nakon prošlogodišnjeg pomjeranja na četvrtak opet promijeniti termin, ovaj put u paru s četvrtom sezonom DC’s Legends of Tomorrow ponedjeljkom, dok je rezerviranje utorka za The Flash i najnoviji dodatak svemiru Black Lightning savršen za potencijalne nadolazeće crossover večeri.

Crazy Ex-Girlfriend, Jane The Virgin i iZombie završavaju sljedeće sezone

Nakon supeherojske zabave stižu srednjoškolske dramice Riverdale i novi All American o sportašu i odlikašu kojeg trener footballa s Beverly Hillsa prepozna i nudi mu priliku života da igra u boljim uvjetima za bolji tim u boljoj školi. Klasne razlike brzo dolaze do izražaja kad mladi intelektualac Spencer James (Daniel Ezra) upadne u more ljubomore, zavisti i pretencioznosti visokog društva.

Četvrtkom se u paru s besmrtnim Supernaturalom nalazi spin-off spin-offa Vampirskih dnevnika od iste autorice Julie Plec. Legacies potječe od nedavno završenih The Originalsa te prati novu generaciju nadnaravnih bića Salvatorove škole, a scenarij za cijelu priču je dostavljen mreži svega nekoliko tjedana prije ekspresne narudžbe cijele sezone! The CW očito ima više povjerenja u autoricu vampirske drame, nego u tvorce Supernaturala koji su protekle sezone imali čak i backdoor pilot za svoj potencijani spin-off Wayward Sisters, no od čitavog projekta na kraju nije ostalo ništa.

Wayward Sisters – Supernaturalov drugi pokušaj spin-off serije

Za zadnji dan radnog tjedna ostaju nova Dinastija i zadnja sezona Crazy Ex-Girlfriend, dok će također nedavno odriješeni Jane The Virgin i iZombie svoje posljednje trenutke emitirati tek u zimu ili proljeće 2019. godine. Isti termini su rezervirani i za dvije nove drame – In the Dark i Roswell, New Mexico.

The CW-ov raspored za jesen 2018

Dan20:0020:3021:0021:30
PonedjeljakDC’s Legends of Tomorrow Arrow
UtorakThe FlashBlack Lightning
SrijedaRiverdaleALL AMERICAN
ČetvrtakSupernaturalLEGACIES
PetakDynastyCrazy Ex-Girlfriend
NedjeljaSupergirlCHARMED

Velikim slovima označene su nove serije na rasporedu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861