Wayward Sisters – Supernaturalov drugi pokušaj spin-off serije – serijala.com
Trenutno čitaš
Wayward Sisters – Supernaturalov drugi pokušaj spin-off serije

Wayward Sisters – Supernaturalov drugi pokušaj spin-off serije

Netko bi se zapitao kako to da serija koja upravo ulazi u svoju trinaestu sezonu još uvijek nema neki oblik spin-offa ili prequela? Odgovor nije u tome da čelnike CW-a ne zanima dodatna zarada, nego naprotiv, autori Supernaturala nikad nisu napravili dovoljno uvjerljiv projekt koji bi uspješno mogao zamijeniti seriju kao što je ova.

Bilo je par nagađanja prije, no najbliže što je Supernatural došao razvitku dodatne serije jest prije tri godine kad je tijekom svoje devete sezone ubacio backdoor pilot za spin-off projekt nazvan Supernatural: Bloodlines. Nažalost, ni gledanost ni priča nisu bili dovoljno uvjerljivi da se iz toga naruči serija tako da je sve palo u vodu, no šefovi CW-a su i dalje bili otvoreni za razgovore.

Tjedni top 5: Nezanimljiv tjedan uz spin-off Supernaturala i mnoštvo finala

Tako je došla ideja o Wayward Sisters, gdje će glavnu ulogu imati Kim Rhodes u ulozi šerifice Jody Mills, koja oko sebe okuplja grupu žena žrtava natprirodnih pojava. Svaka od njih je izgubila nekog bliskog u svome djetinjstvu zbog nadnaravnog protiv čega će se zajedničkim snagama boriti. Simbolika naslova naglašava zajedništvo sestara koje nisu biološki povezane, za razliku od braće Winchester iz originalne serije.

Wayward Sisters će imati backdoor pilot tijekom nadolazeće trinaeste sezone Supernaturala čija je premijera najavljena za 12. listopada, no pilot zasad nema okviran datum. Glavnoj glumici će se u epizodi pridružiti još tri djevojke iz originalne serije među kojima su Kathryn Newton (Claire Novak), Katherine Ramdeen (Alex Jones) i Briana Buckmaster (Donna Hanscum).

https://www.youtube.com/watch?v=vtqS4Awhl_A

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861