Još malo novih trailera: Castle Rock, Watchmen, Shameless, Supernatural… – serijala.com
Trenutno čitaš
Još malo novih trailera: Castle Rock, Watchmen, Shameless, Supernatural…

Još malo novih trailera: Castle Rock, Watchmen, Shameless, Supernatural…

Ne smijemo još reći jesmo li već gledali najočekivaniju jesensku premijeru ili nismo, ali HBO je jučer objavio novi trailer za prvu sezonu svojih Watchmena. Watchmen je strip Alana Moorea i Davea Gibbonsa iz 1986. smješten u alternativnu prošlost gdje se policija okrenula protiv superheroja. U središtu HBO-ove adaptacije nalazi se Regina King kao nova superheroina koja se pridružuje nasilnoj pobuni protiv opresivnog policijskog aparata, a među glumcima će joj se pridružiti Jeremy Irons, Jean Smart, Louis Gossett Jr., Yahya Abdul-Mateen II i Tim Blake Nelson. HBO-ovi Watchmeni neće adaptirati strip već će “remiksirati” priču. Prva sezona stiže 20. listopada.

https://www.youtube.com/watch?v=-33JCGEGzwU

Kad bi napisali da smo gledali zadnjih desetak sezona Supernaturala lagali bi vam. Ali možda i mi pogledamo posljednju sezonu jedne od najdugovječnijih serija na televiziji. Braća Winchester se vraćaju posljednji put; bit će tu mnogo demona, razbijanja glavi i kadrova iz gepeka. Petnaesta sezona počinje 10. listopada.

https://www.youtube.com/watch?v=mf-STGkqFRA

Druga sezona antologijske serije Stephena Kinga i JJ Abramsa pratit će Annie Wilkes (Lizzie Caplan), jednu od najpoznatijih Kingovih književnih ličnosti — sociopatsku medicinsku sestru i antagonistkinju Kingovog romana i filma, “Misery”. U drugoj sezoni pratit ćemo sukob dva zaraćena klana u trenutku kada mlada Annie Wilkes dolazi u Castle Rock. Paul Sparks utjelovit će Johna “Acea” Merrilla, zlostavljača iz “Stand By Me” (u kojem ga je glumio mladi Kiefer Sutherland) koji preuzima ujakov posao i upada u probleme sa Somalcima iz susjednog grada, Jerusalem’s Lota. Matthew Alan glumit će Aceovog brata koji pokušava održati mir, Elsie Fisher bit će Joy, kćer Annie Wilkes dok će Robin Weigert glumiti Annieinu majku, Crysildu Wilkes. Sarah Gadon, Alison Wright, Greg Grunberg i Tim Robbins popunjavat će glavnu glumačku postavu. Druga sezona Castle Rocka svoju će premijeru imati u srijedu, 23. listopada.

Tužno je gledati Showtime koji ne želi eutanizirati svoje serije. Deseta sezona nekad vrlo hvaljene serije Shameless stiže 10. studenog. Emmy Rossum je napustila sahranu prošle godine, a ova nekad simpatična i zabavna serija o ljudima s dna danas je samo sjena same sebe, ali još uvijek ima dovoljan broj zagriženih obožavatelja.

Nickelodeon predstavlja novu verziju nekad popularnog IP-a Are You Afraid of the Dark?. Djeca, karnevali, klauni i PG jump scareovi. Ne izgleda to loše, ali očito je kojem uzrastu je serija namijenjena. Premijera u listopadu.

Baš kad smo pomislili da je Matt Groening spreman za mirovinu jer je zlatno doba Futurame, a Simpsona pogotovo, davnih dana prošlo, autor se odlučio za izradu animiranog fantasy sitcoma smještenog u srednjovjekovnom fantastičnom kraljevstvu Dreamland. Disenchantment je priča o odbjegloj princezi Bean koja sa svojim vilenjakom i osobnim demonom putuje po kraljevstvu, ima svakakve pustolovine i opija se, a kritike kažu da će se serija svidjeti vjernim Groeningovim fanovima. Prvih deset epizoda je izašlo na Netflixu 17. kolovoza prošle godine, a deset novih epizoda bit će spremno 20. rujna.

Prošle je godine Youtube predstavio prvu sezonu svoje serije Impulse koja je temeljena na istoimenom književnom predlošku Stevena Goulda. Impulse prati šesnaestogodišnju Henriettu Coles (Maddie Hason) koja shvaća da snagom uma može pomicati predmete, ali i teleportirati se bez kontrole svog konačnog odredišta. Druga sezona ove znanstveno-fantastične drame stiže na Youtube 16. listopada.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861