Trailer: Ispraćaj Petera Capaldija u specijalu “Twice Upon a Time” – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Ispraćaj Petera Capaldija u specijalu “Twice Upon a Time”

Trailer: Ispraćaj Petera Capaldija u specijalu “Twice Upon a Time”

Tjedan dana nakon povijesne objave nasljednika imena čuvenog Doktora, na Comic-Conu je pušten prvi pogled na ovogodišnji božićni specijal pod imenom Twice Upon a Time.

Naslov je igra riječi jer će specijal uključivati čak dva Doktora i dvije različite vremenske linije: Petera Capaldija kao dvanaestog Doktora, kome je ovo ujedno i zadnja epizoda, te Davida Bradleya (Game of Thrones) u ulozi prvog Doktora. U šezdesetima, kad je serija krenula, ime prvog Doktora je nosio William Hartnell koji se nakon tri godine povukao iz serije te preminuo 1975.

Jodie Whittaker je prva žena u ulozi Doktora

Pročitaj još

Ovo će biti drugi put da je netko osim Hartnella glumio ulogu prvog Doktora, a prvi put je to bio Richard Hurndall u epizodi The Five Doctors iz 1983. za 20. godišnjicu od početka serijala. S druge strane, ovo će biti čak šesti put da se dva ili više Doktora pojave u istoj epizodi, a zadnji put se to dogodilo 2013. tijekom specijala za 50. godišnjicu serije The Day of the Doctor.

Ovo je također i zadnja epizoda za Stevena Moffata koji izlazi iz serije zajedno s Capaldijem, a Chris Chibnall je odabran kao novi showrunner. Iako ništa još o radnji nije poznato, osim regeneracije u trinaestog Doktora, u specijalu će se također pojaviti i Doktorova dosadašnja suputnica Pearl Mackie te Mark Gatiss (Sherlock) u ulozi ratnog kapetana iz Prvog svjetskog rata.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861