Nove sezone za Angie Tribeca, Animal Kingdom i Queen Sugar – serijala.com
Trenutno čitaš
Nove sezone za Angie Tribeca, Animal Kingdom i Queen Sugar

Nove sezone za Angie Tribeca, Animal Kingdom i Queen Sugar

Nakon Comic-Cona je došao red na ljetnu TCA turneju američkih televizijski kritičara koja za razliku od popularne konvencije u San Diegu traje čak šesnaest dana, a između toga su se ubacile pokoje obnove.

Prva na redu je Angie Tribeca koja je svoju premijeru imala u siječnju prošle godine na TBS-u, a nakon godine i pol dobila obnovu za već četvrtu sezonu. Ova policijska satira u glavnoj ulozi ima Rashidu Jones (Parks and Rec), dok će joj se u novoj sezoni pridružiti Bobby Cannavale (Boardwalk Empire). Sezona će kao i dosad imati deset epizoda, ali datum premijere još nije poznat.

Na sredini druge sezone, TNT je odlučio naručiti treću sezonu svoje krimi obiteljske drame Animal Kingdom. Serija o dječaku koji nakon smrti svoje majke odlazi u ruke mafijaškoj obitelji u svojoj glavnoj ulozi ima Ellen Barkin (Happyish, The New Normal), a finale trenutne sezone je najavljeno za 29. kolovoza. Broj epizoda nije objavljen, no novu sezonu možemo očekivati već sljedeće ljeto.

Na kraju, obnovu za novu sezonu je dobila i OWN-ova drama Queen Sugar o dvije sestre i bratu koji odlučuju zajedno voditi farmu šećerne trske naslijeđenu nakon smrti njihovog oca. Serija je trenutno u svojoj drugoj sezoni, a Oprah Winfrey se ovdje ubacila kao jedna od izvršnih producentica jer je to ipak jedna od prvih serija njezine TV kuće.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861