Insecure završava s petom, a Animal Kingdom sa šestom sezonom – serijala.com
Trenutno čitaš
Insecure završava s petom, a Animal Kingdom sa šestom sezonom

Insecure završava s petom, a Animal Kingdom sa šestom sezonom

Ovog je tjedna postalo poznato kako je HBO odlučio oprostiti se od svoje komedije Insecure nakon nadolazeće pete sezone. Odluku je popratio TNT koji je ususret ljetnoj premijeri najavio završetak svoje uspješnice Animal Kingdom, no tek iduće godine.

HBO-ov Insecure je prošlog proljeća emitirao povećanu četvrtu sezonu koju nažalost nismo stigli popratiti usprkos dugogodišnjim simpatijama prema ovoj izvrsnoj komediji. Tad je već naručena i peta sezona za koju je ovaj tjedan postalo poznato da će biti i posljednja te se emitirati kasnije u 2021. godini. Variety javlja kako bi produkcija finalnih epizoda trebala krenuti krajem ovog mjeseca.

S druge strane, TNT je odlučio kako će šesta sezona njihove krimi obiteljske drame Animal Kingdom biti zadnja. Serija je posljednji put viđena na malim ekranima u ljeto 2019. godine kad je završila svoju četvrtu sezonu. Kako se peta nije uspjela emitirati u tradicionalnom ljetnom terminu prošle godine jer je snimanje obavljeno tek jesenas, sezona je preseljena u 2021. godinu. Animal Kingdom bi time zaokružio svoju priču tek nagodinu.

Komentari (1)
  • Insecure je nazalost u cetvrtoj sezoni postao neprepoznatljiv. Izuzetno zamorno i negledljivo. Steta!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861