Deset najboljih novih serija ove televizijske jeseni – serijala.com

Ususret našem tradicionalnom izboru najboljih serija godine, odabrali smo deset najboljih novaka ove jeseni.

 1. Sandokan Sandokan says:

  Nista jos nisam stigao gledati od ovoga. Jedino sto je sigurno da cu pogledati Westworld jer mi se cini da je zanimljiva i ima puno potencijala.

 2. casey77 says:

  Westwolrd pogledao,jos su mi ostale zadnje 2 epizode,nije loše ali sam očekivao više.Međurim niste naveli Quarry koja je po meni odlična serija. Logan Marshall-Green glumi odlično.Sami koncept serije je super zamišljen i jedva cekam 2 sezonu. Od svih navedenih serija mislim da cu jos jedino pogledati atlantu i this is us.

  • Janko Dz Milovanović says:

   Quarry još nije obnovljen čini mi se, po meni top3 serija ove jeseni, i finale kakvo odavno nisam video:)

  • Krešo says:

   Mogu reći da nismo gledali Quarry uopće. Bit će tih problema i na godišnjoj listi, nemoguće je pogledati sve.

  • nemo nullius says:

   hjoooj… rado bih nastavio gledati quarry, svidjela mi se premisa, no nikako ne mogu preći preko činjenice… pravila da se u svakoj epizodi pojavi preko nekoliko scena u kojima je glavni junak, odjeven u potkošulju, konstantno obliven znojem, a čudo ostale ekipe uz njega sjedi/šeta/(po)stoji u teškim kožnim jaknama. zbnoj mi ubio seriju. bez obzira na tu (moju) glupost, složio bih se s tobom (istovremeno i proturiječio gos’n/gospoji leonidi) i uvrstio quarry u listu, no pri tome sa (l)iste izbacio westworld, nikako one mississippi.

 3. leonida says:

  One Mississippi je uljez ovde. Quary umesto njega. Sto se tice ostalog, slazem se u potpunosti.

 4. netraja says:

  http://www.RecenzijeFilmova.com Najnovije recenzije filmova i serija, filmske kritike, filmske recenzije, opis filmova, tv serije .Najveca baza recenzija na balkanu!

 5. Macondo says:

  Bacia san oko na ovaj site koji se reklamira, i primjetio recenziju Dextera koja počinje riječima:”Upravo je završila i peta sezona ove gotovo savršene serije.”
  a završava sa zaključkom:”Serija je postavila izuzetno visoke standarde koje je vrlo teško održavati.” I dobila je 8/10

 6. babea44713 says:

  Eto Westworld zakazao. Ogroman hype, a na kraju sve završi mlakim i nepotrebnim twistom bez ikakvog stvarnog utjecaja na radnju i dosadnjikavom, vrlo predvidljivom završnicom. Sve skupa djeluje kao nekakav prerazvučeni prequel koji je uredno mogao stati u upola manje epizoda. Ukupni dojam nije loš, ali da je nešto fenomenalno i nepropustljivo, nije.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *