Trailer: Stana Katić ima novu seriju Absentia – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Stana Katić ima novu seriju Absentia

Trailer: Stana Katić ima novu seriju Absentia

Nakon ABC nije produljio njen ugovor nakon osme sezone Castlea, serija je kasnije otkazana. Kao posljedica, Nathan Fillion i Stana su morali početi tražiti nove uloge nakon više od pola desetljeća glume u seriji koja će im obilježiti život.

Stana je nakon godinu dana našla svoj angažman i to u seriji Absentia iz AXN produkcije u vlasništvu Sony Picturesa. Ovaj triler prati agenticu FBI-a Emily Byrne koja misteriozno nestane bez traga dok je lovila najpoznatijeg serijskog ubojicu Bostona. Nakon neuspješne potrage, proglašena je mrtvom, a njezin muž se nakon nekog vremena odlučio ponovno vjenčati jer njihovom sinu treba majka. Šest godina kasnije, Emily pronalaze u napuštenoj kolibi u šumi bez sjećanja što joj se dogodilo u međuvremenu, te ju počinju povezivati s nizom novih zločina.

Serija će imati deset epizoda snimanih u Bugarskoj, a premijera je najavljena za kraj ove godine. Od ostalih su glumaca tu Angel Bonanni (Shots Fired), Neil Jackson (Sleepy Hollow), Cara Theobold (Downton Abbey), Bruno Bichir (Narcos) i Richard Brake (Game of Thrones).

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861