Druga sezona AXN-ove originalne serije “Odsutnost” (Absentia) od travnja na malim ekranima – serijala.com
Trenutno čitaš
Druga sezona AXN-ove originalne serije “Odsutnost” (Absentia) od travnja na malim ekranima

Druga sezona AXN-ove originalne serije “Odsutnost” (Absentia) od travnja na malim ekranima

Lijepe vijesti s AXN-a stižu u vidu datuma premijere druge sezone serije “Odsutnost” (Absentia), sa Stanom Katic (Castle) u glavnoj ulozi. Serija je koncentrirana na FBI-jevu agenticu Emily Byrne (Katic) koja je, dok je lovila najzloglasnijeg bostonskog serijskog ubojicu, nestala bez traga i bila proglašena mrtvom. Šest godina kasnije Emily je pronađena u kolibi u šumi, jedva živa i bez sjećanja na godine nestanka. Vrativši se kući saznaje da se njezin suprug, specijalni agent Nick Durand, ponovno oženio i da njezinog sina odgaja druga žena te uskoro biva uključena u novu seriju ubojstava.

U drugoj sezoni, nakon pronalaska i ubojstva svog otmičara, Emily se muči s definiranjem svoje nove uloge majke i preživjele šest godina fizičke i psihičke torture. Čak i nakon što je ponovo izgradila odnos sa sinom Flynnom Emily se ne može riješiti mračne prošlosti. Bostonskog detektiva Tommyja Gibbsa označava kao metu u tajnoj istrazi o svojoj misterioznoj povijesti. Kad slučaj postane smrtno opasan Emily će riskirati sve kako bi otkrila istinu i zaštitila svoju obitelj.

Absentia (Odsutnost) druga sezona na AXN Adria

“Odsutnost”, naručena za međunarodne kanale Sony Pictures Televisiona, producirala je Masha Productions. Serija se emitira na Sonyjevim kanalima i platformama na odabranim teritorijima unutar Rusije, Europe i Latinske Amerike, a predviđen je i povratak na Amazon Prime Video u SAD-u, Velikoj Britaniji i ostalim odabranim teritorijama kasnije ove godine. Izvršni producent i režiser je Oded Ruskin (“False Flag,” “Beauty and the Baker”), zajedno s producentima Stanom Katic, Mattom Cirulnickom, Julie Glucksman i Mariom Feldman (“False Flag,” “Homeland”). Režiju također potpisuju Adam Sanderson i Kasia Adamik. Tvorci serije su Gaia Violo i Matt Cirulnick, bazirane na pilot scenariju kojeg je napisala Gaia Violo.

Uz Stanu Katic i Patricka Heusingera (“Jack Reacher 2: Never Go Back”), globalno poznati popis glumaca uključuju Caru Theobold (“Downton Abbey”), Neila Jacksona (“Westworld,” “Welcome to Marwen”), Angela Bonannia (“False Flag”) i Paula Freemana (“The Dogs of War”). Ekipi se u drugoj sezoni priključuju Matthew Le Nevez (“The Widow”) i Natasha Little (“The Night Manager”). Le Nevez igra ulogu Cala Isaaca, bivšeg člana Navy SEAL-a koji je uvijek razborito optimističan, dok Natasha Little glumi Julianne Gunnarsen, FBI-jevu agenticu dovedenu u bostosnki ured kako bi pomogla uloviti počinitelje smrtonosnog terorističkog napada.

Druga sezona serije počinje se emitirati od četvrtka, 25. travnja na AXN Adriji. 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861