AXN-ova originalna serija “Odsutnost” (Absentia) vraća se u drugoj sezoni sljedeće godine – serijala.com
Trenutno čitaš
AXN-ova originalna serija “Odsutnost” (Absentia) vraća se u drugoj sezoni sljedeće godine

AXN-ova originalna serija “Odsutnost” (Absentia) vraća se u drugoj sezoni sljedeće godine

Sony Pictures Television danas je objavio da će se, od kritike hvaljeni triler “Odsutnost” (Absentia), vratiti na Sonyjev kanal AXN u Adriji u 2019. godini. Produkcija druge sezone započela je u Sofiji (Bugarska).

“Odsutnost”, sa Stanom Katic (Castle) u glavnoj ulozi, koncentrirana je na FBI-jevu agenticu Emily Byrne (Katic) koja je, dok je lovila jednog od najzloglasnijih bostonskih serijskih ubojica, nestala bez traga i proglašena mrtvom. Šest godina kasnije Emily je pronađena u šumskoj kolibi, jedva živa, bez ikakva sjećanja na godine dok je bila nestala. Po povratu kući otkriva da joj se suprug ponovo oženio, a sina joj odgaja duga žena te biva uvučena u novu seriju ubojstava.

U drugoj sezoni, nakon što je otkrila i ubila svog otmičara Emily se muči u delikatnom novom životu sa sinom Flynnom i bivšim suprugom Nickom. Opsesivna istraga pitanja koja je progone otkrivaju serijskog ubojicu i zavjeru koja ugrožava puno više od njezine obitelji.

“Odsutnost”, je naručena za Sony Pictures Television međunarodne postaje, a producira je Masha Productions. Serija se emitira na AXNu i drugim Sonyjevim postajama i platformama na odabranim teritorijima u Europi i Latinskoj Americi. Izvršni producent i redatelj je Oded Ruskin (False Flag), zajedno s izvršnim producentima Juliom Glycksman, Stanom Katic i Mariom Feldman (False Flag, Fauda). Tvorci serije su Gaia Violo i Matt Cirulnick, a bazirana je na pilot scenariju koji je napisala Gaia Violo.

Matthew Le Nevez i Natasha Little pridružuju se glumačkoj postavi u drugoj sezoni. Le Nevez će igrati ulogu Cala Isaaca, isluženog bivšeg člana Navy SEAL-a. Calu su poznati demoni koji progone Emily i pokazat će se kao lojalan i simpatičan partner glavne heroine. Little će utjeloviti specijalnu agenticu Julianne Gunnarsen, uspješnu, zagonetnu i predivnu FBI profilericu s hladnokrvnom učinkovitošću koja se pridružuje bostonskom FBI uredu nakon što je smrtonosan teroristički napad uzdrmao grad. U ostalim ulogama pojavljuju se Patrick Heusinger, Cara Theobold, Angel Bonanni i Neil Jackson.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861