Trailer: Netflix i braća Coen predstavljaju The Ballad of Buster Scruggs – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Netflix i braća Coen predstavljaju The Ballad of Buster Scruggs

Trailer: Netflix i braća Coen predstavljaju The Ballad of Buster Scruggs

Početkom 2017. Joel i Ethan Coen, popularna braća Coen, najavili su kako kreću u pisanje i režiranje vlastitog televizijskog projekta, westerna nazvanog The Ballad of Buster Scruggs. Malo toga je bilo objavljeno, a Coeni su se poigravali idejom da naprave neki filmsko-televizijski crossover.

U svakom slučaju, ideja braće Coen bila je “preopsežna” samo za film i Netflix je objavio kao će Buster Scruggs biti limitirana serija od nekoliko nastavaka, ali… sada je ipak samo film. Najzanimljivije od svega je što će film biti podijeljen u šest poglavlja (jer je život započeo kao mini-serija od šest epizoda) u raznim pričama s Divljeg zapada. “In Near Algodones”, “Meal Ticket”, “All Gold Canyon”, “The Gal Who Got Rattled”, “The Mortal Remains” i naslovna “The Ballad of Buster Scruggs”. Priče će se baviti pljačkašima banaka, umornim putujućim izvođačima, tragačima za zlatom i sličnim temama sa Divljeg zapada.

Film je svoju premijeru imao na filmskom festivalu u Veneciji, a kritike su vrlo dobre. Braća su se već bavila vesternom zajedno sa Jeffom Bridgesom u True Grit, a prije toga u neo-westernovskoj varijanti sa No Country for Old Men.

The Ballad of Buster Scruggs dolazi na Netflix 16. studenog.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861