Lifetime obnovio UnREAL i Mary Kills People – serijala.com
Trenutno čitaš
Lifetime obnovio UnREAL i Mary Kills People

Lifetime obnovio UnREAL i Mary Kills People

Iako treća sezona dramedije UnREAL nije ni imala svoju premijeru, čelnici mreže imaju dovoljno povjerenja u nju te je, uz novu crnu komediju Mary Kills People, dobila obnovu za novu sezonu.

UnREAL je bio odličan u svojoj prvoj sezoni, dok je druga mnoge razočarala te je to možda jedan od razloga za odgađanjem premijere nove sezone koja je trebala izaći ovog ljeta. Ova satira reality televizije se zato vraća tek početkom 2018. godine s novih deset epizoda pod vodstvom nove showrunnerice Stacy Rukeyser koja je dosad radila kao izvršna producentica na seriji.

S druge strane, Mary Kills People je crnohumorna drama u čijoj je naslovnoj ulozi Caroline Dhavernas (Hannibal). U seriji je Mary liječnica koja pomaže svojim pacijentima da počine samoubojstvo, a prva sezona od šest epizoda je svoju premijeru imala početkom godine.

Drugu sezonu je dobila i povijesna drama Harlots na Hulu o voditeljici bordela u Velikoj Britaniji u 18. stoljeću. Prva je sezona izašla prije tri mjeseca i imala je osam epizoda.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861