Višestruke sezone za Archera i Homeland, obnovljen i Orphan Black – serijala.com
Trenutno čitaš
Višestruke sezone za Archera i Homeland, obnovljen i Orphan Black

Višestruke sezone za Archera i Homeland, obnovljen i Orphan Black

U posljednjih par tjedana malo smo zapostavili izvještavanje o obnovama i otkazivanjima, no nadoknadit ćemo to na brzinu u ovom kratkom pregledu glavnih vijesti.

Još početkom lipnja Showtime je odlučio u nedogled rastezati (još jednu) seriju koja je u svojoj prvoj sezoni bila gotovo univerzalno hvaljena, a nakon tri sezone brzo ispala sa radara kritičara i žirija glavnih televizijskih nagrada. Homeland nekako prati Dexterovu putanju i ovog će siječnja ući u šestu sezonu, no serija je već sada obnovljena za dodatne dvije, sedmu i osmu. Njeno tradicionalno jesensko mjesto ove godine preuzet će Shameless.

I FX se raskomotio sa obnovama, no komedije ipak lakše trpe duži vijek i poodmakle sezone. Archer je nedavno završio sedmu sezonu, no ostat će na televiziji još barem tri — animirana komedija dobila je narudžbu sve do (barem) desete sezone.

Obnovljena je i SF-ična serija BBC-a America, Orphan Black. Tatiana Maslany će kameleonski mijenjati karaktere klonove i u petoj, ali ujedno posljednjoj sezoni. Deset epizoda dobili su autori za planiranje kraja serije.

Treću sezonu dobio je faux-reality drama / crna komedija UnReal na Lifetimeu, nakon što je druga već krenula, a TV Land je obnovio komediju Younger za četvrtu sezonu. Na Huluu je krenula druga sezona odlične dramedije Casual, a streaming servis također je naručio treću.

Na kraju, otkazani Nashville je pronašao novi dom na tematski prikladnoj televiziji. Mreža sa sjedištem u Nashvilleu, Country Music Television, naručila je petu sezonu, nakon što je ABC seriju otkazao ovog svibnja. Nova sezona opet će imati 22 epizode, a Hulu će imati epizode samo par dana nakon originalnog emitiranja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861