Homeland: Showtime je predstavio trailer za posljednju sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Homeland: Showtime je predstavio trailer za posljednju sezonu

Homeland: Showtime je predstavio trailer za posljednju sezonu

Danas se možda teško prisjetiti, ali Showtimeov Homeland nekad je bio jedna od desetak najboljih serija na televiziji. Iako se to sad čini kao davna prošlost, prije skoro deset godina o sjajnoj prvoj sezoni Homelanda napisali smo sljedeće rečenice:

Gotovo paralelno s desetom godišnjicom terorističkog napada na SAD, na Showtimeu je debitirao inteligentan i napeti triler koji borbu protiv terorizma konačno ne prezentira na napadan i crno-bijeli način. Homeland se usudio američku Vladu prikazati kako taji činjenice o napadu na Irak i civilnim žrtvama te nije imao potrebu bojicama crtati tko su dobri, a tko loši dečki u čitavoj priči, ako linija uopće može biti povučena između njih. Priča konstantno napreduje i perfektno je tajmirana; u njenom su središtu dva gotovo savršena nastupa glavnih glumaca, Claire Danes i Damiana Lewisa, potpomognuti veteranom Mandyjem Patinkinom i njegovom karizmatičnom bradom. Prva sezona igra je mačke i miša između CIA-ine agentice Carrie Mathison (Danes), koja se tokom sezone pod stalnim pritiskom bori s bolešću koju taji, te marinca Nicholasa Brodyja, bivšeg ratnog zarobljenika za kojeg sumnja da je prešao na neprijateljevu stranu.

Posljednja epizoda serije emitirala se još u travnju prošle godine, a osma sezona debitirat će 9. veljače sljedeće godine. I vrijeme je da Carrie ode u penziju.

Komentari (1)
  • Odlična serija steta sto je kraj.
    Nadam se povratku Kifera Saterlenda u novi 24 h, da bi uz odličnu Crnu Listu imao šta da gledam u tom žanru!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861