Ray Donovan dobio jednu, a Homeland dvije nove sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Ray Donovan dobio jednu, a Homeland dvije nove sezone

Ray Donovan dobio jednu, a Homeland dvije nove sezone

Na zadnjem danu ljetnog okupljanja televizijskih čelnika, novinara i kritičara koje organizira udruženje TCA, Showtime je obnovio svoje dvije kritički obožavane drame te odgovorio na nekoliko pitanja vezanih za svoje ostale projekte.

Ray Donovan je obnovljen za petu sezonu s premijerom sljedećeg ljeta, a trenutno se na mreži emitira četvrta sezona. U glavnoj je ulozi Liev Schreiber koji je već drugu godinu za redom nominiran za Emmy u kategoriji najboljeg glavnog glumca u drami.

S druge strane, Homeland nastavlja dominirati Emmyjima u glavnoj kategoriji najbolje drame pa je obnovljen za sedmu i osmu sezonu, a nadolazeća šesta će se naći u novom terminu ove zime s premijerom 15. siječnja. Naime, Showtime je ranije napravio male izmjene u rasporedu te zamijenio vrijeme prikazivanja Homelanda i Shamelessa čija nova sezona, nakon šest godina, počinje na jesen 2. listopada. Što se tiče službenog kraja Homelanda, autor serije Alex Gansa tvrdi da još uvijek nema u planu finalnu sezonu te ne zna kako bi idealno ona trebala izgledati. Šesta će se sezona odvijati u New Yorku, a svoje uloge će dobiti Elizabeth Marvel (House of Cards), Hill Harper (CSI: NY) i Patrick Sabongui (The Flash).

Što se tiče Showtimeovih ostalih serija, Masters of Sex ulaze u četvrtu sezonu 11. rujna, dok će se nova serija Billions, s Damianom Lewisom i Paulom Giamattijem, vratiti 19. veljače. Mreža se također dotakla pitanja svoje nedavno otkazane drame Penny Dreadful izjavivši da je plan uvijek bio snimiti tri sezone, no zbog mogućnosti o nastavku priče, nisu službeno najavili kraj serije.

Trailer: Masters of Sex nas četvrtom sezonom vraćaju u 70-te

2 komentara
  • što napraviše od ovog Homelanda, iz sezone u sezonu sve gora i gora serija, ova zadnja sezona je bila jako loša, ponavljaju se stalno, di je nestao onaj špijunski triler iz prve 2 sezone? otišao s Damianom Lewisom

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861