Obnove za Homeland, The Affair i The Blacklist – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnove za Homeland, The Affair i The Blacklist

Obnove za Homeland, The Affair i The Blacklist

Niz očekivanih obnova dolazi ovaj tjedan sa Showtimea i NBC-a, dok je Netflix odlučio igrati na sigurno sa svojom novom komedijom Grace and Frankie pa je rezervirao treću sezonu prije nego je druga uopće i počela. No, to ne bi trebalo biti previše iznenađujuće jer je u međuvremenu glavna glumica Lily Tomlin pokupila nominacije za Emmy i Zlatni Globus.

Showtime je obnovio svoje dvije jesenske uspješnice, Homeland i The Affair za šestu, odnosno treću sezonu. Homeland se ove sezone vrlo dobro nadovezao na aktualne događaje komentirajući ISIS, terorističke napade u Francuskoj te Vladimira Putina, Bashara al-Assada i Edwarda Snowdena, dok je s druge strane The Affair nastavio briljirati u području drame uspješno proširujući broj perspektiva s dvije na četiri. No, unatoč prošlogodišnjoj pobjedi na Zlatnim Globusima, The Affair ove godine nije ni nominiran.

U međuvremenu, NBC je obnovio The Blacklist za četvrtu sezonu prateći pritom nedavne obnove svojih ostalih serija, Chicago P.D., Chicago Fire i Blindspot.

https://www.youtube.com/watch?v=3yBHxsTnIXg

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861