Wayward Pines ipak dobio drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Wayward Pines ipak dobio drugu sezonu

Wayward Pines ipak dobio drugu sezonu

Nakon što se CBS nedavno opekao na sličnu stvar s Under the Dome, Fox je ipak odlučio obnoviti svoju vrlo uspješnu mini-seriju Wayward Pines za drugu sezonu.

Wayward Pines je adaptacija istoimenim knjiga Blakea Croucha čija prva knjiga Pines obuhvaća radnju prvih pet epizoda serije, dok se ostalih pet sačinjava od preostale dvije knjige Wayward The Last TownSerija je najavljena još u svibnju 2013. te je od početka bila planirana kao limited series od 10 epizoda i izravna adaptacija priče iz knjiga pod vodstvom M. Night Shyamalana.

Najveće zasluge za obnovu serije ima gledanost od oko 3-4 milijuna gledatelja po epizodi dok je veliku popularnost postigla i u brojnim drugim zemljama u kojima se prikazivala paralelno s američkom premijerom. Jedna od tih 126 zemalja je i Hrvatska, a zasad nije poznato hoće li regionalni FOX nastaviti s prikazivanjem iako sumnjamo da bi propustio tu priliku.

Unatoč tome što je kraj napravljen kao finale serije, FOX najavljuje da za drugu sezonu priprema priču koja će neizvjesnost, viziju budućnosti i brojne likove dovesti na potpuno novu razinu. A kakva će to razina biti u usporedbi s prvom sezonom? Ostaje nam jedino da pričekamo do ljeta 2016. g.

2 komentara
  • Ma dobro lijepa serija.Nek su je obnovili.
    Samo ce bit glupo bez glavnog glumca sto je pogino na kraju.

  • dobar početak no čim je otkrivena poanta priče, valjda ,obzirom da mogu s njom raditi što ih je volja, uskrsnuti mrtve, preseliti je na mars i sl., izgubila sam interes, posebno me završetak razočarao, ne toliko zbog glavnog lika već onog što se da naslutiti o eventual. nastavku.
    negdje su je opisali kao kopiju twin peaksa, što je smiješno,možda nakon prve dvije, najviše tri epizode ali što radnja ide ni traga od atmosfere, ma ničeg od tp.
    glumačka ekipa solidna.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861