Mogući nastavak Dosjea X s nešto većim brojem epizoda – serijala.com
Trenutno čitaš
Mogući nastavak Dosjea X s nešto većim brojem epizoda

Mogući nastavak Dosjea X s nešto većim brojem epizoda

Pola godine od premijere revivala popularnih X-Filesa, FOX je počeo razmišljati što bi htio napraviti sa serijom u potencijalnoj jedanaestoj sezoni, unatoč lošijim kritikama na većinu novih epizoda nekadašnjeg hita.

Najveći problem oko skraćene sezone od šest epizoda jeste bilo usklađivanje rasporeda s dvoje glavnih glumaca Davidom Duchovnyjem i Gillian Anderson te autorom serije Chrisom Carterom. Zbog njihovih ostalih projekata, mreža nije bila u mogućnosti napraviti veći broj epizoda što planiraju ispraviti u sljedećoj sezoni koja bi idealno trebala imati osam do deset epizoda. Gillian je izjavila da nikakvi planovi još nisu napravljeni, ali vjeruje da bi ona i David rado pristali na nastavak franšize.

Recenzija: Povratak Dosjea X bio je na kraju suvišan, ali trebalo je probati

Što se tiče ostalih FOX-ovih serija, Sleepy Hollow je u zadnji čas prije upfrontova dobio obnovu za četvrtu sezonu koja će, za razliku od prethodnih godina, doći tek na zimu. Finale treće sezone nam je ostavilo otvorena brojna pitanja zbog čega su se gledatelji zapitali kako će se serija nastaviti nakon ovoga, no čelnici mreže su odlučili na novu sezonu gledati kao na svojevrsni reboot bez otkrivanja ikakvih detalja o budućnosti serije. S druge strane, FOX-ov prošlogodišnji (ali i ovogodišnji) ljetni hit Wayward Pines nakon neočekivane druge sezone razmatra i moguću treću sezonu s premijerom sljedeće godine.

Prošle jeseni, FOX je napravio neočekivani crossover event između svoje dvije potpuno nepovezane serije smještene u istoj večeri — Bones i Sleepy Hollow. Po kritikama, crossover je prošao dosta dobro te privukao veliki broj gledatelja zbog čega se FOX i ove godine odlučio za sličan eksperiment, ali ovaj put između komedija. Brooklyn Nine-Nine i New Girl će se od ove jeseni naći zajedno u terminu utorkom te povezati svoje svjetove 11. listopada kad ekipa iz New Girl odluči posjetiti New York i 99. njujoršku policijsku postaju koju će u novoj sezoni privremeno voditi novi kapetan u čijoj je ulozi, jedan jedini, Ken Marino. Premijera četvrte sezone Brooklyn Nine-Ninea te šeste sezone New Girl je zakazana za 20. rujna.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861