Obnovljeni Sleepy Hollow, Supergirl i još sedam serija – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnovljeni Sleepy Hollow, Supergirl i još sedam serija

Obnovljeni Sleepy Hollow, Supergirl i još sedam serija

Uoči najturbulentnijeg tjedna broadcast televizije gdje će na tzv. upfrontovima velikih pet mreža predstaviti svoje jesenske rasporede, neki kanali rade završne obnove (i otkazivanja) svojih novih, ali i starih serija.

Najviše vijesti stiže sa ABC-a koji je zasad u paketu obnovio pet svojih serija za nadolazeću sezonu. Antologija American Crime je nakon kritički hvaljenje druge sezone ove zime zaslužila i treću početkom sljedeće godine, dok su od novih serija obnove dobili komedija Kena Jeonga Dr. Ken, nova drama Shonde Rhimes The Catch te komedije Last Man StandingThe Real O’Neals. Brojne ostale serije poput How to Get Away with Murder, Once Upon a Time i Quantico je mreža već ranije obnovila, a mnoge je i nedavno otkazala.

Obnovljeni Scandal, Grey’s Anatomy, S.H.I.E.L.D. i osam drugih serija

Nešto manje vijesti o obnovama stiže sa FOX-a koji je svoju natprirodnu dramu Sleepy Hollow obnovio za četvrtu sezonu. Vijest je dočekana s iznenađenjem jer su svi znaci ukazivali na to da će nekadašnja uspješnica biti otkazana, no FOX joj je unatoč lošoj gledanosti četvrtom i pomjeranju serije u još gori termin, odlučio dati još jednu šansu.

CBS je obnovio svoju debitantsku komediju Life in Pieces te procedural Criminal Minds, dok je Supergirl premjestio na CW za drugu sezonu. Još nije poznato s kojim će DC-jevim serijama Supergirl biti uparena na CW-ovom rasporedu, no postojanje mnogih budućih crossovera nije upitno.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861