Otkazano deset serija, a među njima i CSI: Cyber, Grinder i Faking It – serijala.com
Trenutno čitaš
Otkazano deset serija, a među njima i CSI: Cyber, Grinder i Faking It

Otkazano deset serija, a među njima i CSI: Cyber, Grinder i Faking It

U zadnjih nekoliko dana najavljeno je više otkazivanja nego obnova aktualnih serija uključujući i one dugovječne poput Castlea na ABC-u, ali i CSI franšize na CBS-u koja se prikazuje od 2000. te je uvijek živjela u nekom obliku spin-offa. Njegova vladavina je konačno završila otkazivanjem njezine najslabije karike u 16 godina — CSI: Cyber.

Najviše otkazivanja u paketu je nakon ABC-a imao NBC koji je počistio skoro cijeli raspored uklanjanjem mlakih novih drama i komedija. Prva je otkazivanje dobila komedija Eve Longorije Telenovela čija se sudbina mogla nagađati već mjesec dana otkako je njezin par Superstore s Americom Ferrerom dobio drugu sezonu. Medicinska drama Heartbeat je također otkazana, a prati ju Game of Silence, adaptacija turske sapunice te komedije Crowded i Undateable. Još nije poznata sudbina NBC-jevih serija The Carmichael ShowThe Mysteries of Lauradok su ostale poput The Blacklist već ranije obnovljene. Dopuna: The Mysteries of Laura je otkazana nakon dvije sezone.

Nakon što je iznenadio obnovom Sleepy Hollow, FOX je otkazao hrpu novih komedija koje je naručio prošle sezone. Od njih se najviše ističe The Grinder koji je unatoč velikih pohvalama od strane kritičara bio jako zapostavljen u vidu gledanosti. U glavnoj je ulozi Rob Lowe koji je za svoju ulogu u Grinderu početkom godine dobio i nominaciju za Zlatni globus kao najbolji glumac u komediji. S druge strane, otkazana je i komedija Grandfathered s Johnom Stamosom za kojeg se ne zna koja mu je komedija ove godine gora. Animirani Bordertown je također pokupio otkazivanje, zajedno sa Second Chanceom koji ironično nije dobio drugu šansu.

Jedina vijest koja ne dolazi s broadcasta je otkazivanje Faking It na MTV-u. Mreža koja uglavnom dovlači guilty pleasure serije poput Teen Wolfa i Shannare Chronicles, nije prolazila loše sa stopostotnom teen dramom bez mješavine fantasyja. No, to nije bilo dovoljno da se zadrži na programu pa je, zajedno s hrpom drugih stvari, odbačena zbog sve lošije gledanosti unatoč kreativnosti i čvrstoj priči.

Dopuna:

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861