Trailer: Novi CSI: Vegas izgleda isto kao stari CSI – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Novi CSI: Vegas izgleda isto kao stari CSI

Trailer: Novi CSI: Vegas izgleda isto kao stari CSI

Za sve vas kojima je nedostajalo četrdesetak minuta prvoloptaške forenzike tjedno — imamo dobre vijesti! CSI se vraća nakon šest godina. Prije više od godinu dana kada još nismo znali kako će nam život izgledati nakon ožujka 2020. CBS je najavio da razmišljaju o potencijalnom oživljavanju jedne od svojih najpopularnijih serija u povijesti, CSI. Planovi su tada bili zasnovani na kraćoj, limitiranoj seriji koja bi prikazala stare i poznate likove dvadesetak godina od premijere serije.

Ranije ove godine je CBS napokon naručio seriju nazvanu CSI: Vegas koja će, čini se, ipak biti tradicionalna igrana serija. TVLine je potvrdio da će William Petersen i Jorja Fox reprizirati svoje uloge Gila Grissoma i Sare Sidle. Matt Lauria (Friday Night Lights), Paula Newsome (Barry), Mel Rodriguez (Last Man on Earth) i Mandeep Dhillon (After Life) popunit će novu postavu seriju. Wallace Langham koji je u originalnoj seriji utjelovio laboratorijskoj tehničara Davida Hodgesa također se vraća u novoj seriji.

Serija je svoju premijeru imala u listopadu 2000. u nezahvalnom terminu petkom navečer da bi vrlo brzo postala globalno prepoznata perjanica mreže zaslužna za nekoliko spinoffova (Miami, New York, Cyber) i mali milijun imitatora. CSI se emitirao od 2000. do 2015., a kroz seriju je prošlo desetak etabliranih glumaca nakon što je William Petersen (Gil Grissom) otišao s čela tima. Autor serije Anthony E. Zuiker i izvršni producent Jerry Bruckheimer se vraćaju, a showrunner Elementaryja Jason Tracey obavljao bi isti posao i na CSI: Vegas uz titulu izvršnog producenta.

Premijera nove inačice CSI-ja bit će u srijedu 6. listopada.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861