CSI završava nakon 15 godina, William Petersen i Marg Helgenberger dolaze na oproštaj – serijala.com
Trenutno čitaš
CSI završava nakon 15 godina, William Petersen i Marg Helgenberger dolaze na oproštaj

CSI završava nakon 15 godina, William Petersen i Marg Helgenberger dolaze na oproštaj

Spomenuli smo u predstavljanju CBS-ovog jesenskog rasporeda, ali spomenimo još jednom odvojeno — originalni CSI: Crime Scene Investigation završit će idućeg rujna nakon 15 sezona i preko 300 emitiranih epizoda.

U oproštajnoj dvosatnoj epizodi, koja će biti emitirana u nedjelju, 27. rujna, gostovat će i nekad glavni glumački dvojac — William Petersen kao Gil Grissom, koji je otišao nakon devete sezone, te Marg Helgenberger kao Catherine Willows, koja je otišla dvije sezone kasnije.

CSI je bio jedan od glavnih hitova 2000. godine, kada je serija debitirala — pogledajte samo taj televizor u naslovnoj slici! U trećoj je bio najgledanija serija televizije, prvih jedanaest godina obitavao među 10 najgledanijih američkih programa, a svoj vrhunac dosegao u petoj sezoni, kada ga je u prosjeku gledalo preko 26 milijuna ljudi.

Kasniji spin-offovi CSI: Miami i CSI: NY nastavili su franšizu, trajali deset, odnosno devet godina — i svejedno završili prije originala. Lani je krenuo CSI: Cyber kao četvrti (i najgori) izdanak franšize, no dočekala ga je publika prilično zasićena formatom, pa je jedva uspio dobiti obnovu za drugu sezonu.

Ted Danson, koji je bio glavno ime CSI-a u posljednje četiri sezone, sada će se prešaltati na Cyber diviziju te hvatati hakere uz Patriciu Arquette.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861