CBS razmišlja o oživljavanju CSI-ja s originalnom glumačkom postavom – serijala.com
Trenutno čitaš
CBS razmišlja o oživljavanju CSI-ja s originalnom glumačkom postavom

CBS razmišlja o oživljavanju CSI-ja s originalnom glumačkom postavom

Reanimacija starih IP-jeva je sav taj bijes u Hollywoodu. Zašto isto ne zaslužuje i crvljivi leš jedne od najpopularnijih serija 21. stoljeća? CSI je u trenucima najveće popularnosti bio okrunjen kao “najgledanija serija na svijetu”.

Collider javlja da CBS intenzivno razmišlja o potencijalnom, ali i vjerojatno kratkotrajnom, povratku dvadeset godina stare kriminalističke serije, CSI. Svoju premijeru serija je imala u listopadu 2000. godine u nezahvalnom terminu petkom navečer da bi vrlo brzo postala perjanica mreže zaslužna za nekoliko spinoffova (Miami, New York, Cyber) i milijun imitatora. CSI se emitirao od 2000. do 2015., a kroz seriju je prošlo desetak etabliranih glumaca nakon što je William Petersen (Gil Grissom) otišao s čela tima.

Još nije posve jasno što CBS planira jer cijeli projekt ne postoji na papiru, ali navodno se pregovara s Petersenom i Jorjom Fox oko mogućnosti povratka. Kad bi dobili glavni dvojac — šanse su velike da bi se većina tima okupila oko potencijalne limitirane serije. Autor serije Anthony E. Zuiker i izvršni producent Jerry Bruckheimer se vraćaju, a showrunner Elementaryja Jason Tracey napisao bi epizode.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861