Trailer: Altered Carbon se vraća krajem mjeseca, Netflix predstavio novu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Altered Carbon se vraća krajem mjeseca, Netflix predstavio novu sezonu

Trailer: Altered Carbon se vraća krajem mjeseca, Netflix predstavio novu sezonu

Jedno od najvećih razočaranja 2018. napokon se vraća na Netflixov homepage. Serija koja je u produkcijskoj fazi slovila kao jedno od najvećih potencijalnih oružja streaming diva iz Los Gatosa nakon istovarivanja prve sezone ispala je samo višemilijunski tihi prdac.

Nevjerojatno dosadnom prvom sezonom nisu bili zadovoljni obožavatelji knjige na kojoj je serija temeljena, a kolektivni “meh” ispustili su i gledatelji. Raskošna i vrlo skupa produkcija visjela je na kosturu mlohave priče koja nije uspjela dočarati atmosferu svijeta, a epizode su se stopile u amorfnu masu koja je rijetko koga oduševila.

Prošlo je skoro dvije godine od prvog niza epizoda Netflixove znanstveno-fantastične serije Altered Carbon. Serija je radnjom smještena u svijet iz budućnosti 2384. godine, kada su ljudi osvojili druge planete i omogućeno im je da produže životni vijek, ubacujući svoje uspomene u druga, umjetna tijela, koja nazivaju Sleeves.

Priča prati Takeshija Kovacsa, elitnog vojnika, i jednog od kotačića grupe pobunjenika koji žele zaustaviti najbogatije članove društva kojima je omogućeno prebacivanje u kvalitetna umjetna tijela.

Prva sezona se sastojala od deset epizoda, a za drugu je još srpnju 2018. naručeno njih osam. Produkcija je napokon završila, a serija će u novoj sezoni izgledati nešto drugačije jer su novi glumci popunili glavne uloge. Anthony Mackie preuzima ulogu već spomenutog Takeshija Kovacsa, kojeg je u prvoj sezoni glumio Joel Kinnaman. Altered Carbon se vraća 27. veljače.

 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861