Obnovljeni Person of Interest (ali ima ‘ali’), The Good Wife i druge serije koje ne stanu u naslov – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnovljeni Person of Interest (ali ima ‘ali’), The Good Wife i druge serije koje ne stanu u naslov

Obnovljeni Person of Interest (ali ima ‘ali’), The Good Wife i druge serije koje ne stanu u naslov

Prije nego što će u srijedu objaviti svoj jesenski raspored, CBS je objavio što sve obnavlja za iduću sezonu — nakon što je već riješio otkazivanja. U suštini, epilog ove vijesti je da matični CSI ostaje “neobnovljen”.

Dakle, među obnovljenim serijama za iduću sezonu su peta sezona za Person of Interest, sedma za The Good Wife, trinaesta za za matični NCIS… i CSI: Cyber, koji je bio na rubu otkazivanja. Sasvim je izgledno da bi cyber-teroristički CSI mogao ostati posljednji izdanak franšize na televiziji, jer onaj prvi još uvijek nije obnovljen te se govori o izglednom završetku kroz dvosatni film ili šestosatnu sezonu.

Doduše, Person of Interest dobiva obnovu samo za 13 epizoda, piše Deadline. Serija ulazi u petu sezonu i sa ovih 13 epizoda ući će u ‘klub 100’. CBS nije eksplicitno najavio da se radi o posljednjoj sezoni, ali obzirom na sve slabiju gledanost, prekoračen broj od sto epizoda i činjenicu da im nisu dali punu sezonu… Baš kao ni Mentalistu lani, koji je ove sezone završio.

Ostale obnovljene serije su: Hawaii Five-0, Elementary, The Odd Couple, Blue Bloods, NCIS: Los Angeles i Criminal Minds. Od reality showova i drugih emisija nastavljaju se Survivor, Undercover Boss, The Amazing Race, 60 Minutes i 48 Hours.

6 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2020 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861