Prvi pogled na Lucifera, Frankensteina, Minority Report i ostale Foxove novake – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi pogled na Lucifera, Frankensteina, Minority Report i ostale Foxove novake

Prvi pogled na Lucifera, Frankensteina, Minority Report i ostale Foxove novake

Nažalost, još ništa od prvog trailera za povratničku mini-sezonu Dosjea X, ali ipak je prerano za to. Ima vremena do siječnja. Umjesto toga, Fox je objavio prve trailere za ostatak svojih novih serija, koje će se emitirati jesenas. Bacite pogled na Minority Reprot bez Toma Cruisea te novu horor-komediju Ryana Murphyja:

Minority Report

Adaptacija istoimenog filma smještena je deset godina nakon kraja izvornika. Glavnu ulogu ima Stark Sands koji glumi precoga, osobu sa posebnim sposobnostima, kojeg progone vizije budućnosti, iako pokušava živjeti normalnim životom. Sve se to promijeni kad sretne detektivku u ulozi Meagan Good, koja mu pomaže pronaći svrhu njegovih sposobnosti.

https://youtu.be/_fLl-DMzxrk

Lucifer

Nakon što je prošle godine predstavio Gotham, FOX ove godine naručuju seriju po Vertigovom stripu Lucifer. Glavnu ulogu Lucifera, Princa Tame, glumi Tom Ellis (Rush), kojem dosadi vladati paklom pa ostavlja sve to iza sebe i odlazi u Los Angeles kako bi tamošnjoj policiji pomogao loviti kriminalce. U glumačkoj postavi mu se pridružuju D. B. Woodside (24), Luciferov prijatelj koji ga želi vratiti u pakao te Lauren German (Chicago Fire), detektivka fascinirana Luciferovim sposobnostima pronalaženja kriminalaca.

The Frankenstein Code

Od autora 24 i Homelanda, dolazi The Frankenstein Code koji prati “moralno pokvarenog policajca kojemu je dana druga šansa u životu kad je vraćen iz mrtvih.” Ulogu “Frankensteina” će imati Robert Kazinsky (Pacific Rim) te mu se pridružuju Dilshad Vadsaria (Revenge) i Tim DeKay (White Collar).

https://youtu.be/qNq25SEUTPQ

Rosewood

Procedural o dvojcu koji rješava zločine (Morris Chestnut i Jaina Lee Ortiz) – patologu koji “vidi tajne u mrtvim tijelima koje drugi obično propuste” te “mrzovoljnoj detektivki”.

https://youtu.be/FhhYJXV508A

The Grinder

Single-cam komedija koja u glavnoj ulozi ima Roba Lowea. Kaže opis, “Loweov lik nalazi se na životnoj prekretnici, nakon što njegova dugogodišnja hit-serija dolazi kraju”– Parks and Recreation?! –“…odlučuje se vratiti u svoj rodni gradić uvjeren da ga je televizijsko iskustvo pripremilo da preuzme obiteljsku odvjetničku firmu.” Očekivali biste drugačiju seriju da se zove The Grindr.

https://youtu.be/9mybEO-Hb0Y

Grandfathered

Opet single-cam komedija sa još jednim poznatim imenom. John Stamos glumi kinda-sorta verziju sebe — karizmatičnog neženju čiji se život mijenja nakon što doznaje da je postao otac. I djed.

https://youtu.be/1V7u8Jdo63A

Komentari (1)
  • Imam neki osjecaj da ce Minority Report biti popularan,mada meni osobno prema traileru nista posebno,svidjeo mi se grandfatherd,izgleda simpaticno!!!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861