Foxov raspored: Dosjei X vraćaju se u siječnju, završava American Idol – serijala.com
Trenutno čitaš
Foxov raspored: Dosjei X vraćaju se u siječnju, završava American Idol

Foxov raspored: Dosjei X vraćaju se u siječnju, završava American Idol

Nakon NBC-a, svoj jesenski raspored za iduću sezonu otkrio je i Fox, a u narednim danima svoje karte otkrit će i ostale tri mreže. Za promjenu, ove godine se nisu zalijetali definiranjem rasporeda za zimu (kojeg ionako potpuno promijene do siječnja).

Bez odugovlačenja, ovo su glavne vijesti koje smo saznali:

  • The X-Files se povratničkom mini-sezonom vraća 24. siječnja iduće godine u svom nekad standardnom terminu nedjeljom.
  • American Idol i ove godine ide sredinom sezone, ali ove godine po posljednji put. Petnaesta sezona bit će zadnja za reality show koji je većinu prošlog desetljeća bio najgledaniji program američke televizije.
  • New Girl ne starta od jeseni, ali to ne znači da će sezona biti skraćena — samo će se emitirati od zime do kraja sezone bez pauze (manje-više). Ili će nešto odmah propasti, pa će Fox biti prisiljen ubaciti je ranije.

Ostalo, ukratko: Fox će Gotham ponedjeljkom upariti sa još jednom SF-ičnom serijom, televizijskom verzijom filma Minority Report, smještenom desetak godina nakon radnje originala.

Utorak je potpuno nov — komedije Grandfathered i The Grinder sa Johnom Stamosom, odnosno Robom Loweom. Iza njih u finalnom satu slijedi namjerna horor-komedija Scream Queens, autora Ryna Murphyja, koji potpisuje nenamjernu horor-komediju American Horror Story te Glee.

Interesantno, Fox nije premjestio Empire iz svog termina srijedom u 21h, pa tako neće poslužiti kao lead-in za novu proceduralnu dramu Rosewood koja će ići u satu iza. Sleepy Hollow seli sa termina ponedjeljkom na četvrtak i činit će ne-baš-spojiv par sa jedanaestom sezonom Bonesa.

Petkom Fox poručuje “jebiga, odustajemo”, a nedjelja je uglavnom ista kao i ove sezone. Animirane komedije plus Brooklyn Nine-Nine i The Last Man on Earth.

Foxov jesenski rapsored u nastavku, sa novim serijama ispisanim velikim slovima.

Dan19.3020.0020.3021.0021.30
PonedjeljakGothamMinority Report
UtorakGRANDFATHEREDTHE GRINDERSCREAM QUEENS
SrijedaROSEWOODEMPIRE
ČetvrtakBonesSleepy Hollow
PetakMasterChef JuniorWorld's Funniest
NedjeljaBob's BurgersThe SimpsonsBrooklyn
Nine-Nine
Family GuyThe Last Man on Earth
4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861