Traileri: Tales of the City i Uma Thurman na Netflixu, Lucifer u svibnju – serijala.com
Trenutno čitaš
Traileri: Tales of the City i Uma Thurman na Netflixu, Lucifer u svibnju

Traileri: Tales of the City i Uma Thurman na Netflixu, Lucifer u svibnju

Najpopularniji streaming servis je prethodnih dana izbacio nekoliko trailera i teasera za nadolazeće serije od kojih se izdvaja povratak Foxovog Lucifera u četvrtoj sezoni na Netflixu i još dvije nove serije.

Snimanje nove sezone Lucifera je dovršeno krajem prošle godine, a datum premijere je posljednjih teaserom određen za 8. svibnja. Netflix je prije toga objavio tek kratki teaser gdje se glavne zvijezde serije, Tom Ellis i Lauren German, zahvaljuju nezaustavljivim fanovima na ogromnom trudu za obnovu serije na drugoj mreži, a pridružila im se i Inbar Lavi (Prison Break) koja će u novoj sezoni glumiti Evu, prvu grešnicu.

Sam Ellis je najavio da će nadolazeće epizode biti eksplicitnije od onih na Foxu jer broadcast televizija ne dopušta toliku fleksibilnost i slobodu koliko to čine kabelske mreže i streaming servisi. Fanovi Lucifera se zato mogu nadati samo boljoj seriji od one koje su gledali na Foxu, a to potvrđuje i novi video.

Tales of the City je serijal od devet romana autora Armisteada Maupina koji su 1993. djelomično adaptiranu u miniseriju, a Netflix je ove godine odlučio nastaviti taj projekt kroz još jednu miniseriju od deset epizoda. Priča prati Mary Ann (Laura Linney) koja se nakon dvadeset godina odsustva vraća u San Francisco svojoj kćerki Shawni (Ellen Page) i bivšem mužu Brianu (Paul Gross), a sve epizode izlaze na streaming servis 7. lipnja.

Uma Thurman i Tony Goldwyn (Scandal) predvode novu Netflixovu supernatural horor misteriju Chambers kao roditelji preminule djevojke Becky čije je srce transplantirano drugoj djevojci, Sashi. Nakon transplantacije, Sasha počinje viđati čudne stvari i preuzimati Beckyine osobine što ju potakne da otkrije više o iznenadnoj smrti osobe koja joj je spasila život. Naručeno je deset epizoda za prvu sezonu koja kreće 26. travnja, a sve ovo nekako vuče na The OA pa se nadamo da će barem imati dostojanstveniji kraj.

The Society je još jedna misterija koja stiže na Netflix u narednih mjesec dana prateći grupu tinejdžera koji se nađu sami u rodnom gradu. Naime, svi ostali stanovnici su misteoriozno nestali, a prema teaseru sve pomalo podsjeća na početak The 100, minus nuklearna postapokalipsa (koliko znamo). U ulogama su Kathryn Newton (Big Little Lies, Supernatural), Rachel Keller (Legion), Kristine Froseth (Sierra Burgess Is a Loser) i Sean Berdy (Switched at Birth), a premijera je 10. svibnja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861