Netflix otkazao već ranije obnovljene The Society i I Am Not Okay With This – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix otkazao već ranije obnovljene The Society i I Am Not Okay With This

Netflix otkazao već ranije obnovljene The Society i I Am Not Okay With This

Neočekivane vijesti s Netflixa prenosi Deadline: Već ranije obnovljene serije, The Society i I Am Not Okay With This, dobile su pedalu od mreže zbog situacije uzrokavane globalnom pandemijom koronovirusa. Rijetko kada se dogodi da mreža otkaže seriju koju je obnovila, ali eto — dogodi se.

The Society je priča o generaciji tinejdžera iz gradića West Hama koji zbog nepodnošljiva smrada u gradu odlaze na ekskurziju dok se problem ne riješi. No, tijekom putovanja, cesta im je blokirana pa su sva djeca vraćena nazad u grad gdje otkrivaju da nikoga drugoga — nema. Grad je potpuno prazan, dok sve oko njih izgleda isto kao kad su ga napustili nekoliko sati ranije. Iduće jutro, tinejdžeri otkrivaju da je grad ograđen gustom šumom te je svaki kontakt s vanjskim svijetom u potpunosti odsječen, kao da ništa drugo osim tog grada ne postoji. Ne treba ni reći da prva sezona završava golemim cliffhangerom koji će sada ostati visjeti zauvijek.

Iako nije službeno objavljeno da je I Am Not Okay With This obnovljena za drugu sezonu — serija jest bila obnovljena za drugu sezonu za koju su već bili spremni i scenariji. No, i ta serija se neće vraćati na servis.

Obje serije bile su spremne za snimanje drugih sezona, ali sve je pauzirano samo nekoliko dana pred početak produkcije. Očekujemo sve više ovakvih odluka s ostalih mreža, a Netflix je prvi povukao okidač.

Variety je pak javio da je Showtime odlučio otkazati Penny Dreadful: City of Angels nakon prve sezone. Serija nije imala loše kritike, ali toliko se nije isticala u pretrpanom televizijskom krajoliku da nećemo ni završiti ovu reče

Duhovni potomak originalne priče Penny Dreadful smještene u viktorijanski London, Penny Dreadful: City of Angels započinje 1938. u Los Angelesu, u vremenu i mjestu duboko prožetom socijalnom i političkom napetošću. Kada grozno ubojstvo šokira grad, detektiv Tiago Vega (Daniel Zovatto) i njegov partner Lewis Michener (Nathan Lane) upleću se u epsku priču koja odražava bogatu povijest Los Angelesa: od izgradnje prvih gradskih autocesta i njegovih dubokih tradicija meksičko-američkog folklora, do opasnih špijunskih akcija Trećeg Reicha i uspona radijskog evangelizma. Ubrzo se Tiago i njegova obitelj sukobljavaju s moćnim silama koje ih prijete razdvojiti.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861