The Batman: Autor Boardwalk Empirea radi seriju za HBO Max kao prequel filmu – serijala.com
Trenutno čitaš
The Batman: Autor Boardwalk Empirea radi seriju za HBO Max kao prequel filmu

The Batman: Autor Boardwalk Empirea radi seriju za HBO Max kao prequel filmu

Na jučerašnjem DC-jevom FanDomeu Warner Bros. je ponudio golemu količinu novih informacija o raznoraznim nadolazećim projektima. Od filmova, stripova, videoigara pa čak i do serije koju priprema za HBO Max.

Polygon objavljuje da je Matt Reeves, autor Batmana s Robertom Pattinsonom u glavnoj ulozi, najavio novu seriju iz pera autora Boardwalk Empirea Terrencea Wintera. Serija će biti svojevrsni spinoff nadolazećeg filma koji će se baviti događajima u Gothamu godinu dana prije radnje iz filma. Reeves je potvrdio da će film biti temeljen na nekakvoj “Year Two” ideji što bi značilo da će serija praktički biti “Batman: Year One”. Možda ovo sve djeluje zbunjujuće, ali Millerov strip “Batman: Year One” je kamen temeljac moderne inkarnacije maskiranog osvetnika.

Priča će pratiti korumpiranog policajca i “borbu za njegovu dušu” u mračnom i prljavom Gotham Cityju. Osim starih favorita serija će predstaviti i neke nove likove. Spinoff zasad nema datum premijere, a nasatavk snimanja na Reevesovom filmu počinje u rujnu. The Batman izlazi u listopadu sljedeće godine.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861