Raised by Wolves: Novi trailer za seriju koja stiže sljedećeg tjedna – serijala.com
Trenutno čitaš
Raised by Wolves: Novi trailer za seriju koja stiže sljedećeg tjedna

Raised by Wolves: Novi trailer za seriju koja stiže sljedećeg tjedna

Novu HBO-ovu seriju potpisuje Aaron Guzikowski (The Red RoadPrisoners), ali marketing velikim slovima potpisuje izvršnog producenta i redatelja (barem) prve epizode Ridleyja Scotta.

Projekt je svoje putovanje do malih ekrana započeo još krajem 2018. kada je TNT naručio seriju. U međuvremenu Warner i AT&T su se spojili u WarnerMediju, a TNT je postao još jedno slijepo crijevo ovog gigantskog medijskog konglomerata, a serija je završila kao “original” WM-ove streaming platforme HBO Max. Domaći HBO kaže sljedeće:

Radnja je smještena na misterioznom planetu na početku kolonizacije. Serija je usmjerena na dva androida koji su dobili zadatak da odgajaju ljudsku djecu u koloniji. Koloniji prijeti razdor zbog vjerskih razlika. ZF serija vrhunskog pripovjedača i producenta Ridleyja Scotta, VUČJI ODGOJ, usmjerena je na dva androida — Oca i Majku — koji su dobili zadatak da odgajaju djecu na misterioznom i nedavno otkrivenom planetu. Rastom kolonije, ljudima prijeti razdor zbog vjerskih razlika. Androidi uče da je kontroliranje uvjerenja ljudi podmukao i težak zadatak.

Raised By Wolves (“Vučji odgoj”) stiže na HBO GO 4. rujna.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861