Traileri s Netflixa: Provjerite što sve dolazi u skorije vrijeme – serijala.com
Trenutno čitaš
Traileri s Netflixa: Provjerite što sve dolazi u skorije vrijeme

Traileri s Netflixa: Provjerite što sve dolazi u skorije vrijeme

Glazbena drama The Eddy jedan je od najzanimljivijih nadolazećih projekata s Netflixa. Smještena u moderni Pariz, ova limitirana drama pratit će jedan jazz klub, njegovog vlasnika, bend i opasni grad koji ih okružuje. Autori serije su Damien Chazelle, Alan Poul, Glen Ballard i Jack Thorne. The Eddy stiže 8. svibnja.

Nova fantasy drama, The Letter for the King će pratiti mladog (ne još) viteza (Amir Wilson) koji dobiva tajno pismo o čijem sadržaju ovisi sudbina cijelog kraljevstva. Pismo mora uručiti kraju, a njegovo putovanje neće biti nimalo jednostavno. Od 20. ožujka.

Napisati “crtana” serija za nove Transformerse bila bi uvreda svima koji su nacrtali čovjeka od pet crta i krugom umjesto glave. Animirana serija Transformers: War For Cybertron Trilogy: Siege izgleda odvratno, naslov joj je još gori, a radnja je klasična borba dobra protiv zla na ratom uništenom Cybertronu… bla, bla itd. Znate i sami već kako to ide s Transformersima.

Mladi Sigmund Freud rješava slučajeve nestanaka i ubojstava u kasnom 19. stoljeću u Beču. Tu je i nekakva okultna zavjera za dobru mjeru. 23. ožujka na Netflixu.

Od stvari koje već sad možete gledati na servisu — naša preporuka su I Am Not Okay With This i Queen Sono.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861