Trailer: Penny Dreadful: City of Angels stiže krajem travnja – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Penny Dreadful: City of Angels stiže krajem travnja

Trailer: Penny Dreadful: City of Angels stiže krajem travnja

Nešto više od mjesec dana prije premijere svoje nove Penny Dreadful serije podnaslovljene City of Angles, Showtime je konačno predstavio pravi story trailer.

Showtime je još u studenom 2018. odlučio naručiti novu seriju, a to sljedeće poglavlje serijala započinje 1938. godine u Los Angelesu, u vremenu i mjestu duboko ukorijenjenom meksičko-američkim folklorom i pogođeno društvenim napetostima.

Priča će pratiti sukob između likova povezanih s božanstvom Santa Muerte i ostalima koji su povezani sa Sotonom. Penny Dreadful: City of Angels bit će uzbudljiva mješavina natprirodnog i napete stvarnosti tridesetih godina prošlog stoljeća, stvarajući nove okultne mitove i moralne dileme unutar autentične povijesne pozadine. Novi Penny Dreadful imat će i potpuno nove likove i glumce (a i neka poznata lica iz stare serije). Premijera serije je 26. travnja. Sve tri prijašnje sezone, odnosno cijela bivša serija dostupna je pretplatnicima HBO GO-a, a domaći HBO se još nije očitovao kada će i hoće li nova serija biti dostupna. Vjerujemo da hoće i samo čekamo potvrdu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861