Penny Dreadful otkazan nakon finala treće sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Penny Dreadful otkazan nakon finala treće sezone

Penny Dreadful otkazan nakon finala treće sezone

U pomalo iznenađujućim vijestima, i to ne samo zato što ih prenosimo s tri-četiri dana zakašnjenja, Showtime i John Logan, tvorac serije, odlučili su zajedničkim snagama ugasiti Penny Dreadful. Iako malo kasnimo s praćenjem treće sezone, kad kažem mi mislim na sebe, a kad kažem malo kasnim mislim na bar pet epizoda – vijest o kraju serije malo nas je uhvatila nespremne.

U praćenju same sezone, bar ovih četiri-pet epizoda što sam uspio pogledati, ništa nije posebno upućivalo kako će u ponedjeljak, dan nakon finala sezone, Showtime odlučiti ugasiti seriju.

Kroz tri sezone Penny Dreadful je bio sjajna antiteza vječito (sebi) jako ozbiljnoj drami HBO-ove “Igre prijestolja”, a ta lagana nedjeljna proljetna igra bila je odličan 1-2 blok ponedjeljkom (nama) za gledanje. Šteta. Predsjednik mreže John Nevins i autor serije John Logan malo su popričali s Hollywood Reporterom, a naš osvrt tokom prve sezone možete pročitati ovdje. Penny Dreadful i njegov zabavni šund nedostajat će nam sljedećeg proljeća, a Eva Green i njezine suze nikad neće dobiti Emmyja.

2 komentara
  • Bas upropascena serija ovim finalom. Vidi se da je iznudjeno i da nisu planirali kraj. Steta, najvise mi je zao gospodjice Ives. Ostali likovi su dobili dobar kraj.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861