Showtime je naručio novi Penny Dreadful – serijala.com
Trenutno čitaš
Showtime je naručio novi Penny Dreadful

Showtime je naručio novi Penny Dreadful

Prije dvije godine, Showtime i tvorac serije John Logan, odlučili su zajedničkim snagama, i pomalo iznenađujuće, ugasiti Penny Dreadful. Kroz tri sezone Penny Dreadful je bio sjajna antiteza vječito (sebi) jako ozbiljnoj drami HBO-ove “Igre prijestolja”, a ta lagana nedjeljna proljetna igra bila je odličan 1-2 blok ponedjeljkom za gledanje.

Obožavatelji serije napokon imaju razloga za slavlje. Penny Dreadful se vraća na male ekrane s jednom malom zvjezdicom pored te vijesti.

Showtime je odlučio naručiti novu seriju, koja će uz naslov prve nositi i podnaslov — City of Angels.

Sljedeće poglavlje serijala započinje 1938. godine u Los Angelesu, u vremenu i mjestu duboko ukorijenjenom meksičko-američkim folklorom i pogođeno društvenim napetostima.

Priča će pratiti sukob između likova povezanih s božanstvom Santa Muerte i ostalima koji su povezani sa Sotonom. Penny Dreadful: City of Angels bit će uzbudljiva mješavina natprirodnog i napete stvarnosti tridesetih godina prošlog stoljeća, stvarajući nove okultne mitove i moralne dileme unutar autentične povijesne pozadine. Novi Penny Dreadful imat će i potpuno nove likove i glumce.

2 komentara
  • kakvi debili……….. prvo su sve usrali sa katastrofalnom trecom sezonom a sad bi opet malo reciklirali jer je nekome doslo iz guzice u glavu da su imali stvarno dobru seriju dok nisu odlucili sve nabrzaka sjebati.

    • Najbolja horor serija danasnjice i jedva cekam nastavak, a tebi brate ako se ne svidja preskoci!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861