NBC obnovio Manifest, a Hulu će zadržati Shrill na programu još jednu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC obnovio Manifest, a Hulu će zadržati Shrill na programu još jednu sezonu

NBC obnovio Manifest, a Hulu će zadržati Shrill na programu još jednu sezonu

Netko je na NBC-u otvorio Excel, ubacio sve podatke o Manifestu i odlučio obnoviti seriju za drugu sezonu. Šteta što Excel ne uračunava ukus u jednadžbu jer bi ta jedna stavka poništila cijelu formulu.

NBC-jeva konceptualna drama bavi se pitanjem što ako avion pun ljudi sleti pet godina nakon polijetanja i nitko na njemu nije ostario i ne zna gdje su bili u tom razdoblju? Ako vas odgovor na to pitanje ne zanima — niste jedini. Manifest je skupio nešto gledatelja u prvoj sezoni, ali generalno govoreći nitko ne zna za seriju. Prije par mjeseci mi smo pogledali prvih nekoliko epizoda i napisali smo sljedeće: “Nemaštovito, neorginalno, osrednje ostvarenje kojeg se nitko neće sjećati.”. Naše mišljenje danas: “Nemaštovito, neorginalno, osrednje ostvarenje kojeg se nitko neće sjećati. Obnovljeno za drugu sezonu.”

Disney… ovaj Hulu je pak obnovio svoju komediju Shrill za drugu sezonu koja je dobila dvije epizode više i tako će sljedeća sezona imati osam punih epizoda. Shrill prati Annie (Aidy Bryant), punašnu mladu ženu koja želi promijeniti svoj život, ali ne i svoje tijelo. Annie pokušava uspjeti kao novinarka dok joj kroz život prolaze loši momci, brine se za bolesne roditelje i ima šefa perfekcionista koji joj spočitava da nikad neće biti dovoljno dobra radi svoje težine.

https://www.youtube.com/watch?v=JyUr_-jxWZA

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861