CSI pred gašenjem, naručen novi Criminal Minds i Rush Hour serija – serijala.com
Trenutno čitaš
CSI pred gašenjem, naručen novi Criminal Minds i Rush Hour serija

CSI pred gašenjem, naručen novi Criminal Minds i Rush Hour serija

CBS je sinoć otkazao tri svoje serije — procedurale Battle Creek Stalker te sitcom The McCarthys. Nijedno od ova tri otkazivanja nije iznenađujuće, niti će pobuditi previše emocija i apela za povratkom, a najzanimljivija je izgledna mogućnost koju CBS zasad još nije povukao — CSI bi mogao završiti vrlo brzo.

Mreža zasad nije donijela odluke u vezi dva preostala člana nekad vrlo uspješne franšize, matičnog CSI-a te CSI-a Cyber. Navodno se razmatra kratka, šest-epizodna sezona ili samo dvosatni film za kraj izvornog CSI-a, dok bi Cyber čak mogao dobiti novu šansu, na ime prepoznatljivosti jedne od najuspješnijih tv-franšiza u povijesti.

No, dobro, natrag na ono što je službeno. Mreža je sinoć riješila otkazivanja, ali ostaju još službene potvrde obnova. NCIS i Person of Interest će sigurno dobiti nove sezone, ali čeka se CBS-ova potvrda. Doduše, osim CSI-jeva, na ledu ostaje Hawaii Five-0, koji bi mogao biti otkazan.

Od novih serija koje dolaze na CBS iduće sezone, tu je šest serija — drame i komedije. Okvirni poredak prema nekakvoj prepoznatljivosti:

  • Rush Hour je jednosatna dramedija, naravno snimana prema prema popularnom istoimenom akcijsko-komedijskom serijalu sa Jackieom Chanom i Chrisom Tuckerom… Bez Chana i Tuckera, ali sa azijatom i crncem u glavnim ulogama. Justin Hires i Jon Foo, a likovi i premisa su manje-više isti. Ozbiljniji policajac iz Hong Konga, samodopadni policajac iz Los Angelesa… znate već. Zanimljivo, Bill Lawrence (Scrubs) je scenarist.
  • Criminal Minds: Beyond Borders je predstavljen u veljači kroz epizodu matične serije, a prati FBI-jevu diviziju koja pomaže američkim državljanima u nevolji izvan zemlje. Gary Sinise se vraća na CBS, a iako je Anna Gunn bila dijelom ekipe u toj epizodi, neće je biti u seriji. Ovo je drugi pokušaj stvaranja franšize na temeljima Criminal Mindsa, pred četiri godine propao je Suspect Behavior sa Forrestom Whitakerom.
  • Limitless je opet policijski procedural, i ovaj je rađen prema postojećem predlošku. Sada je kopiran istoimeni film iz 2011. godine sa Bradleyjem Cooperom i Robertom De Nirom. Pogađate, oni nemaju uloge u seriji. Sada Jake McDorman glumi čovjeka koji uzima misterioznu supstancu koja mu daje pojačane kognitivne sposobnosti, i tako to. Naravno, on ih koristi za dobro i pomaže FBI-u. Jennifer Carpenter iz Dextera glumi ovdje.
  • Angel From Hell je single-cam komedija — koje su rijetkost na CBS-u — sa Jane Lynch (Glee) u glavnoj ulozi. Kaže opis, “Amy dolazi u Allisonin život i tvrdi da je njen anđeo zaštitnik te dvojac sklapa atipično prijateljstvo, no Allison nije potpuno sigurna je li Amy anđeo ili samo luda.” Otuda naziv, Anđeo iz pakla, je li.
  • Life In Pieces je (opet!) single-cam komedija o jednoj obitelji, ispričana kroz odvojene priče njenih različitih članova. Među glumačkom postavom su Dianne Wiest, James Brolin, Zoe Lister Jones i Colin Hanks.
  • Na kraju, Code Black je medicinski procedural smješten u “najfrekventniju hitnu službu u državi na vrlo lošem glasu”, a snima se prema — da, opet kopirka radi — prema dokumentarcu iz 2013. godine o bolnici u Los Angelesu koju uspoređuju sa “ratnom zonom”.

Sve o obnovama, otkazivanjima i novim serijama najavljenim tijekom upfront weeka možete naći u našem pregledu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861