Nova stripovska adaptacija Lucifer na FOX-u, otkazan The Following – serijala.com
Trenutno čitaš
Nova stripovska adaptacija Lucifer na FOX-u, otkazan The Following

Nova stripovska adaptacija Lucifer na FOX-u, otkazan The Following

Uz već naručene četiri serije, od kojih su tri komedije i jedna drama, FOX širi svoju ponudu na adaptacije već viđenoga, obnavlja veteransku seriju, ali i otkazuje ono što mu ne treba.

Nakon tri sezone, Fox je otkazao The Following, seriju koja je trebala biti trijumfalni dolazak Kevina Bacona na televiziju. Otkazan je i Backstrom, procedural sa Rainnom Wilsonom u glavnoj ulozi, čiji je autor Hart Hanson, ujedno autor Bonesa. A upravo je Bones obnovljen za 11. sezonu, nakon što su ove sezone proslavili 200. epizodu.

Nakon što je prošle godine predstavio Gotham, (koji se nije baš proslavio, iako je dobio i drugu sezonu), ove godine naručuju seriju po Vertigovom stripu Lucifer. Glavnu ulogu Lucifera, Princa Tame, glumi Tom Ellis (Rush), kojem dosadi vladati paklom pa ostavlja sve to iza sebe i odlazi u Los Angeles kako bi tamošnjoj policiji pomogao loviti kriminalce. U glumačkoj postavi mu se pridružuju D. B. Woodside (24), Luciferov prijatelj koji ga želi vratiti u pakao te Lauren German (Chicago Fire), detektivka fascinirana Luciferovim sposobnostima pronalaženja kriminalaca.

Naručena je i adaptacija Minority Reporta, smještena deset godina poslije kraja originalnog filma. Glavnu ulogu ima Stark Sands koji glumi precoga, osobu sa posebnim sposobnostima, kojeg progone vizije budućnosti, iako pokušava živjeti normalnim životom. Sve se to promijeni kad sretne detektivku u ulozi Meagan Good, koja mu pomaže pronaći svrhu njegovih sposobnosti.

Od autora 24 i Homelanda, dolazi The Frankenstein Code koji prati “moralno pokvarenog policajca kojemu je dana druga šansa u životu kad je vraćen iz mrtvih.” Ulogu “Frankensteina” će imati Robert Kazinsky (Pacific Rim) te mu se pridružuju Dilshad Vadsaria (Revenge) i Tim DeKay (White Collar).

Sve o obnovama, otkazivanjima i novim serijama najavljenim tijekom upfront weeka možete naći u našem pregledu.

4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861