John Stamos i Rob Lowe među poznatim imenima u novim Foxovim serijama – serijala.com
Trenutno čitaš
John Stamos i Rob Lowe među poznatim imenima u novim Foxovim serijama

John Stamos i Rob Lowe među poznatim imenima u novim Foxovim serijama

Ovih dana bit će najavljena hrpa novih serija i nema šanse da ih popamtite ni razlikujete, barem dok ne dođu traileri. ABC je naručio devet, dok se Fox (za sada) zaustavio na četiri, tri komedije i jednu drame. Zasad se ističu komedija The Grinder sa Robom Loweom (The West Wing, Parks and Recreation) u glavnoj ulozi te Grandfathered, također komedija, u kojoj glumi John Stamos (Puna kuća).

Ostale dvije serije su procedural Rosewood o ljudima koji rješavaju zločine (Morris Chestnut i Jaina Lee Ortiz) – patologu koji “vidi tajne u mrtvim tijelima koje drugi obično propuste” te “mrzovoljnoj detektivki”. Treća komedija je ansambl The Guide to Surviving Life, koja je dobila narudžbu od samo šest epizoda, a prati “pogreške i avanture koje svi radimo za vrijeme fakultetskih godina, prije nego se primirimo.”

Još lani, Fox je naručio novu horor-komediju Ryana Murphyja i Brada Falchucka, nazvanu Scream Queens. Emma Roberts, Jamie Lee Curtis i Lea Michele su u glavnim ulogama serije koja prati studentice čiji kampus potresa niz ubojstava…

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861