Obnovljeni: New Girl, Lucifer, Episodes… – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnovljeni: New Girl, Lucifer, Episodes…

Obnovljeni: New Girl, Lucifer, Episodes…

Što je obnovljeno u zadnjih desetak dana? Evo kratkog pregleda. Pred desetak dana NBC je obnovio fantasy procedural Grimm za šestu sezonu. Nije naglašeno, ali vjerojatno se radi o punoj sezoni od 22 epizode. Ranije je NBC obnovio drame The Blindspot, Shades of Blue, Chicago Fire, Chicago PD, Chicago Med i Law & Order: SVU te komediju Superstore.

Dalje, pred par dana je Fox obnovio svoju (trenutno) najdugovječniju igranu komediju, New Girl. Bit će to sedma sezona, a zasad je prerano govoriti hoće li je Fox ovog puta instalirati od jesenske sezone ili opet čekati zimu. Također, mreža je obnovila ovosezonske debitantske drame Lucifer i Rosewood. Jay Baruchel pak će nastaviti tražiti djevojku u trećoj sezoni FXX-ove fantasy-komedije Man Seeking Woman.

S druge strane, Showtime je odlučio završiti dramediju Episodes nakon ranije naručene pete sezone. Produkcija sezone kreće uskoro, a serija Matta LeBlanca tako će završiti nagodinu.

Pročitaj još

Na kraju, CW je odlučio oživjeti kultnu skeč emisiju MADtv, koja se emitirala na Foxu od 1995. do 2009. godine. Početkom ove godine CW je odradio jednosatni specijal, a sada seriju vraćaju — odnosno rebootaju u novom formatu. Zasad nije poznato hoće li itko od stare postave biti uključen.

6 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861