Defiance otkazan, Quantico proširen – serijala.com
Trenutno čitaš
Defiance otkazan, Quantico proširen

Defiance otkazan, Quantico proširen

Samo par dana nakon što su otkazali Dominion, Syfy je otkazao još jednu seriju — nakon tri sezone završava futuristički, distopijski Defiance, serija o suživotu ljudi i vanzemaljskih vrsta na teraformiranoj Zemlji. Paralelno je bila razvijana istoimena MMORPG igra, a kombinacija se reklamirala kao prvi takav televizijsko-gaming projekt te najskuplji Syfyjev projekt do tada.

S druge strane, ABC je dao dopunsku narudžbu epizoda svojoj najuspješnijoj novoj jesenskoj seriji, dramskom soap-trileru Quantico. Doduše, umjesto standardnog “back nine ordera” koji je nedavno dobio NBC-jev Blindspot, Quantico će se zadovoljiti sa šest dodatnih epizoda — ukupno 19 za prvu sezonu.

Također, Fox je dao punu sezonu svojoj novoj jesenskoj dramskoj seriji, Rosewood. Procedural s Morrisom Chestnutom protegao se za devet epizoda, na ukupno 22.

Otkazan je i dugovječni reality show America’s Next Top Model, kojeg je Tyra Banks vodila kroz 22 ciklusa, odnosno 12 godina. Spomenimo da je ABC usput otkazao seriju koja traje već šest sezona, a većina vas je tek usput jednom ili dvaput čula za nju — kanadsku ljetnu produkciju Rookie Blue.

8 komentara
 • Nije li se za Defiance znalo da je otkazan još prije početka zadnje sezone? Mislim da sam to negdje vidio, a i po tome što je priča lijepo završena i zaokružena čini mi se da se znalo da će to bit zadnja sezona. Za razliku od Dominiona koji je očito ostao visit u zraku.

  • Zar nikome ne nedostaje Continuum?
   Baš je prošli tjedan završila četvrta i službeno posljednja sezona.
   E to je bio jedan od kvalitetnijih sci-fijeva… iako ne potpuno sci-fi jer je obuhvacao samo time travel, dok je ostatak serije bio baziran na ratu protiv korporacija i promjeni društva, no svejedno je bio zabavan i lijep za gledati. Inace, kanadska serija :D

   • Continuum je odlicna serija.Sve epizode pogledane, steta sto nisu dobili punu cetvrtu sezonu, nego skracenu sa 6 epizoda

 • Da i ja ni pilot defienca nisan moga do kraja pogledat.
  Coontinuum dobra serija ali u prosloj sezoni su se malo pogubili. Ova je bila kraca i samo su zavrsili pricu i to na solidan nacin

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861