ABC odustaje od Quantica, Designated Survivor, Inhumansa i još pet novih serija – serijala.com
Trenutno čitaš
ABC odustaje od Quantica, Designated Survivor, Inhumansa i još pet novih serija

ABC odustaje od Quantica, Designated Survivor, Inhumansa i još pet novih serija

Vidljivo najviše serija je u posljednjih tjedan dana otkazano na ABC-u – osam od ukupno dvanaest otkazanih tijekom cijele televizijske sezone, a čak šest njih je predstavljeno na prošlogodišnjim upfrontovima.

Prvi koji je došao pod sjekiru je nova serija Kiefera Sutherlanda, Designated Survivor, čija je druga sezona drastično opala po pitanju gledanosti. Politički triler kreće nakon predsjedničkog govora o stanju nacije, kada uslijed niza eksplozija pogiba cijeli kabinet Bijele kuće, osim Sutherlanda koji brzo postaje privremeni predsjednik, a sumnja se da su napadi tek počeli. Finale sezone, a ujedno i serije, dolazi sljedeći tjedan.

Od novih serija, među otkazanima se nalaze komedije Alex, Inc. i Kevin (Probably) Saves the World, dok ni drame The Crossing, Ten Days in the Valley i Deception nisu ništa bolje prošle. Što se tiče Marvelovih Inhumansa, koji su trebali prenijeti dio otkazanoga filma iz Marvel Cinematic Universea u televizijski svijet, su bili užasno negledljivi i katastrofalno odrađeni da je ABC jedva emitirao osam snimljenih epizoda i tek ovog svibnja otkazao seriju.

Nogu je dobio i sapunjavi špijunski triler Quantico predvođen Priyankom Choprom čija je trenutna treća sezona skraćena na 13 epizoda i pomjerena na travanj, za razliku od pune jesenske narudžbe prethodne dvije godine. Serija je započela kao priča o mladoj FBI-jevoj agentici koja postane glavni sumnjivac u istrazi terorističkog napada, da bi do treće sezone proširila svoj univerzum puno dalje od početne ideje. Zasad su emitirane tri epizode u sezoni te nije poznato hoće li mreža prikazati preostalih deset.

Za kraj, četiri zanimljive i zabavne ABC-jeve komedije ćemo moći gledati i u novoj sezoni jer su Speechless, Fresh Off The Boat, Black-ish te American Housewife neiznenađujuće obnovljeni za nadolazeću jesen.

4 komentara
  • Ouantico jeste bio sapunjav, ali mi se svideo, steta sto nece biti nastavka,nadam se samo da ce pokazati sve epizode do kraja bar da zavrse pricu kako treba.

  • Quantico pratim od prve epizode. Taman je za opustiti se. Popilicno je PC. Kao dodatni plus Priyanka Chopra je seks bomba, pogotovo u trecoj sezoni. Zao mi je sto odlazi.

  • To sa Kieferom je snimljeno kao neki zaleb na racun DT, ali su oni ostali zajebani. Quantico su svi gledalil zbog te Indijke, tamo je plot bio ispod njene brade a ne u seriji. More biti da su pronasli gledaoci zamenu u vidu Pornhuba, pa je gledanost otisla.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861