Traileri: Marvelovi The Gifted i Inhumans od ove jeseni na malim (i velikim) ekranima – serijala.com
Trenutno čitaš
Traileri: Marvelovi The Gifted i Inhumans od ove jeseni na malim (i velikim) ekranima

Traileri: Marvelovi The Gifted i Inhumans od ove jeseni na malim (i velikim) ekranima

Ove sezone su nam FOX i ABC pripremili dvije nove Marvelove (zasad nepovezane) serije čiji su traileri detaljnije predstavljeni na ovogodišnjem Comic-Conu.

Adaptacija priče iz X-Men univerzuma, The Gifted, prati Kate (Amy Acker) i Reeda Stewarta (Stephen Moyer), roditelje koji otkrivaju da su njihova djeca (Natalie Alyn Lind i Percy Hynes) mutanti. Obitelj je prisiljena ići u bijeg od Vlade koja provodi stroge zakone protiv mutanata i susreće se s podzemnim pokretom otpora, kojeg vodi mutant Sam (Blair Redford). Kao poveznica s filmskim svemirom (X-Men: Days of Future Past) je robotska vojska Sentinela koja, pod sponzorstvom Vlade, hvata prljave mutante. FOX je premijeru zakazao za 2. listopada.

ABC počinje proširivati svoj televizijski Marvel Cinematic Universe s novom serijom Inhumans. Prvobitno razvijani kao film za istoimeni svemir, potom otkazani te preseljeni na televiziju, Inhumansi su rasa superljudi s raznolikim i jedinstvenim moćima koji su ranije predstavljeni u Marvelovim Agentima SHIELD-a. Serija će pratiti kraljevsku obitelj Inhumansa koji nakon državnog udara bježe na Zemlju, a u glavnim ulogama su Anson Mount (Hell on Wheels), Serinda Swan (Graceland), Ken Leung (Lost), Iwan Rheon (Game of Thrones), Eme Ikwuakor (Extant) te mnogi drugi. Prve dvije epizode Inhumansa zadržat će se u IMAX-ovim kinima dva tjedna, u 74 različitih teritorija na 1000 platana – od 1. rujna, a na ABC-ju će se prikazivati od 26. rujna.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861