Fox otkazao Marvelov The Gifted i komediju Rel – serijala.com
Trenutno čitaš
Fox otkazao Marvelov The Gifted i komediju Rel

Fox otkazao Marvelov The Gifted i komediju Rel

Fox nije baš previše oduševljen uspjehom svoje dvije jesenske serije koje je otkazao mjesec dana uoči predstavljanja svog rasporeda za iduću televizijsku sezonu. Među već obnovljenim Foxovima serijama se zasad nalaze samo 911, The Resident te tradicionalni blok animacija.

Sjekira je prvo pala na novu komediju Rel koju je predvodio Lil Rel Howery iz The Carmichael Showa. Smještena u Chicagu, Rel u glavnoj ulozi ima samog Howeryja koji se nakon otkrivanja suprugine afere pokušava snaći u svijetu kao rastavljeni samohrani otac. Na rasporedu je bila nedjeljom nakon ustaljenog Foxovog bloka animacija te finale emitirala ovog siječnja, no gledanost je bila nedovoljna za Foxova mjerila. Pilot je gledalo više od 5 milijuna ljudi da bi tijekom ostatka sezone otišlo oko 70% gledatelja.

S malo popularnije strane, The Gifted je bio projekt Foxa i Marvela koji su se nakon prve sezone hvalili velikom uspjehu u međunarodnoj gledanosti uključujući razne druge platforme uz televiziju. Adaptacija priče iz X-Men univerzuma, pratila je Kate (Amy Acker) i Reeda Stewarta (Stephen Moyer), roditelje koji otkrivaju da su njihova djeca (Natalie Alyn Lind i Percy Hynes) mutanti. Obitelj je prisiljena ići u bijeg od Vlade koja provodi stroge zakone protiv mutanata i susreće se s podzemnim pokretom otpora, kojeg vodi mutant Sam (Blair Redford). Finale druge sezone se prikazivalo krajem veljače do kad se serija borila sa sve lošijom gledanosti, a u regiji se prikazivala na regionalnom Foxu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861