Traileri: SF-ični The Passage jedini vrijedan čekanja, komedije samo popunjavaju raspored – serijala.com
Trenutno čitaš
Traileri: SF-ični The Passage jedini vrijedan čekanja, komedije samo popunjavaju raspored

Traileri: SF-ični The Passage jedini vrijedan čekanja, komedije samo popunjavaju raspored

Za razliku od NBC-a koji je objavio samo trailere za svoje nove jesenske serije, Fox je svojoj publici pružio uvid u sve naručene serije, uključujući i one koje dolaze tek na zimu ili proljeće.

Prva od dvije nove serije koja dolazi ove jeseni na Fox je multi-cam sitcom The Cool Kids u režiji Charlieja Daya iz It’s Always Sunny in Philadelphia. Priča o tri umirovljenika (Martin Mull, David Alan Grier, Leslie Jordan) čiji je ponos uzdrman kad se u njihovo društvo ubaci njihova vršnjakinja Vicki Lawrence, je smještena u staračkom domu te joj termin petkom nakon Last Man Standing daje šansu za uspješne početke rezultate.

Kad je NBC prošlo ljeto dao nogu voljenom The Carmichael Showu zbog odluke tvorca serije da se posveti drugim projektima, jedan od glavnih glumaca Lil Rel Howery je brzo našao svoj angažman na Foxu u seriji inspiriranu svojim životom. Smještena u Chicagu, Rel u glavnoj ulozi ima samog Howeryja koji se nakon otkrivanja suprugine afere pokušava snaći u svijetu kao rastavljeni samohrani otac. Na rasporedu je nedjeljom nakon ustaljenog Foxovog bloka animacija.

U midseasonu nas čeka pravnička drama Proven Innocent od autorice Rizzoli & Isles, gdje je u glavnoj ulozi Rachelle Lefevre čije serije zadnjih nekoliko godina nisu bile među najboljima. Ideja iza ovog projekta je priča o nepravedno osuđenim ljudima koje nakon niza godina provedenih u zatvoru netko zapravo sluša i razumije. Vincent Kartheiser (Mad Men) bi se također trebao pojaviti.

https://www.youtube.com/watch?v=P3rpbxfJxec

The Passage je adaptacija istoimene knjige Justina Cronina koja se razvila iz pokušaja da se snimi filmska priča. Žanrovski triler o tajnom vladinom medicinskom postrojenju govori o virusu dizajniranom da izliječi sve ljudske bolesti, ali se spletom okolnosti pretvori u noćnu moru za cijelo čovječanstvo. Jedini način da se prava priroda zaraze spozna jest da se testira na djetetu prije nego dođe do globalne epidemije. Mark-Paul Gosselaar (Saved by The Bell) je u glavnoj ulozi, dok seriju vodi Elizabeth Heldens koja je poznata po pisanju nekoliko epizoda Friday Night Lights. Premijerna epizoda dolazi na zimu.

Za kraj, Last Man Standing u sedmoj sezoni vraća Tima Allena na televiziju, a hoće li sitcom na Foxu ostati među najgledanijim programima na televiziji, ostaje pričekati jesen gdje će se petkom sukobljavati s ABC-jevim Fresh of The Boat.

https://www.youtube.com/watch?v=sP-vqGmK5cE

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861