Gotham obnovljen za petu i zadnju sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Gotham obnovljen za petu i zadnju sezonu

Gotham obnovljen za petu i zadnju sezonu

Otkazavši Lucifera, Fox je uspio još jednom razbjesniti svoje gledatelje u jeku svibanjskih upfrontova koji su dosad usmrtili čak dvadeset i pet serija na pet velikih broadcast kanala.

S većinom programa obnovljenim ili otkazanim, mreža je u zadnji tren odlučila da će Gotham ipak dobiti novu sezonu, sa zasad nepoznatim brojem epizoda, ali da će ona ujedno biti i zadnja za seriju. Čelnici Foxa najavljuju završnicu kao zatvaranje priče o Batmanovom origin storyju fokusirajući se primarno na transformaciju mladog Brucea Waynea u Viteza tame. Finale trenutne četvrte sezone stiže krajem tjedna.

Uz nešto manje pompe, Fox je obnovio i Lethal Weapon za treću sezonu, ali tek nakon recastanja jednog od glavnih likova zbog sukoba s Clayneom Crawfordom (Rectify). Zamijenit će ga Seann William Scott (American Pie), no ne u istoj ulozi, već kao potpuno novi lik.

2 komentara
  • Drago mi je za Gotham. Odustajao sam i vraćao se seriji koja je poslije prve sezone dosta promijenila ton i postala “campy” ali i počela graditi “story arcove” (za razliku od prve sezone koja je bila po principu slučaj/negativac tjedna). Kao netko tko je upoznat sa originalnim stripovskim epizodama iz 40-tih god. 20. st. koje je pisao Bill Finger, prepoznajem i cijenim što je showrunner lijepo pogodio taj pomaknuti mračni ugođaj i prilagodio ga za današnju publiku.

  • Gotham kakva genijalna serija!
    Hvala Foxu za sledecu sezonu , ali mi je jako zao sto je i poslednja.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861