Superman će dobiti još jednu prequel seriju – Metropolis – serijala.com
Trenutno čitaš
Superman će dobiti još jednu prequel seriju – Metropolis

Superman će dobiti još jednu prequel seriju – Metropolis

Pored nadolazećeg, Syfyjevog Kryptona, Superman dobiva još jednu prequel seriju – ali na Zemlji. Radnog naziva Metropolis serija će pratiti mladu Lois Lane i Lexa Luthora kako istražuju neobične slučajeve i bizarne tajne u podzemlju grada u kojeg tek treba stići Clark Kent.

Superman je već imao prequel seriju u kojoj je Clark Kent bio glavni junak, a ta serija se zvala Smallville i išla je punih deset godina, djelomično na starom WB-u, djelomično na CW-u. Treba li nam još jedan prequel i to od Johna Stephensa i Dannyja Cannona, izvršnih producenata Foxovog bljedolikog i rahitičnog Gothama? Naravno da nam ne treba, ali što mi tu možemo napraviti. I naravno da ćemo gledati jer smo psihički slabi i nemamo karakter.

Metropolis je zaradio narudžbu od trinaest epizoda koje će se emitirati na nadolazećoj DC-jevoj streaming platformi koja će biti dom Titansa i animiranih serija, Harley Quinn  i Young Justice: Outsiders. Titans je najavljen već ranije i trebao bi se emitirati kasnije ove godine. Prve slike iz te serije možete vidjeti ispod, a Metropolis bi se trebao emitirati u 2019.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861