Trailer: Stargate Origins će svoju premijeru imati za petnaest dana – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Stargate Origins će svoju premijeru imati za petnaest dana

Trailer: Stargate Origins će svoju premijeru imati za petnaest dana

Najavljen na prošlogodišnjem Comic-Conu, Stargate: Origins bit će prequel filmu i serijama i pratit će život doktorice Catherine Langford (Ellie Gall), kćeri profesora Langforda (Connor Trinneer) – čovjeka koji je otkrio Zvjezdana vrata u Gizi, u Egiptu 1928. godine, kako je prikazano u Emmerichovom filmu iz 1994. Događaji u seriji odvijat će se deset godina nakon pronalaska samih vrata.

Serija će se sastojati od deset epizoda, svaka u trajanju od desetak minuta.

Snimanje serije započelo je prošle godine u kolovozu, a 15. veljače je datum početka emitiranja. Na Comic-Conu u San Diegu serija je najavljena za “jesen 2017.”, ali očito se malo oteglo. Serija će se emitirati na MGM-ovoj digitalnoj platformu “Stargate Command” koja je pokrenuta u rujnu prošle godine.

Trailer je… pa i sami vidite kakav. Jeftin i loš i prava je šteta što se franšiza srozala na ovako niske grane.  Teško je ne donositi sud nakon ove minute i pol, ali iskreno čak su i neki fan projekti djelovali bolje. Vidjet ćemo za petnaest dana, ali ovo malo materijala ne nudi previše nade.

Komentari (1)
  • Stvano šteta što je Stargate serijal tako nisko pao. Meni lično, zanimljivija je ta priča i od najbliže konkurencije, Star Treka pa možda i Star Warsa, posmatrajući kompletnu priču i sve što je snimljeno (SG 1 i Atlantis su vrhunske, a Stargate Universe se taman bila zakuvala kako treba, i nažalost, otkazaše je).

    Sa ovom formom od 10ak minuta po epizodi postiće se isto što se postiglo i sa pokušajem reviralizacije Battlestar Galactice (Blood and Chrome) – apsolutno ništa…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861